Relaxujte při práci

Relaxujte při práci

Komerční sdělení | Středa, 29. květen 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Máte postaveno? A zahrada hotová? Omyl! Zahrada není nikdy hotová! I když ji třeba založili odborníci a všechno roste tam, kde má, pořád je co dělat – prořezat stromy, obrýt trávník, tu něco přesadit, jinde vyrýt uschlý stromek anebo třeba jen nasekat dříví na letní táboráček. Zkuste si z práce na zahradě udělat parádní relax – stačí se na to správně vybavit.

Zdraví především

Pochopitelně je člověk z práce na zahradě příjemně unaven, nebo má minimálně pocit, že si zacvičil stejně dobře jako v posilovně. PROFI ODĚVY se snaží nabídnout takové vybavení, které je šetrné vůči lidskému zdraví. Jeho design intuitivně uživatele dokáže navést k vykonávání správného pohybu. Tak lze totiž zamezit tomu, aby si hobby kutil či hobby zahradnice ublížili přetěžováním různých částí těla, ať už se jedná o vazy, šlachy svaly nebo klouby.


Pomohou v každé situaci

Mezi nářadí, které vám ulehčí práci při letním výchovném řezu nebo řezání čerstvých silnějších větví, patří špičková oblouková pila Hultafors BSL-21 533 mm, jejíž list je zhotoven z kvalitní oceli a poradí si se suchým i syrovým dřevem. Díky svému tvaru je pila dokonale vyvážená. Důmyslně ergonomicky navržená rukojeť zabezpečuje optimální přenos síly bez přetěžování zápěstí.

pilka


Špičkové sekery Hultafors z řady Classic poslouží k úpravě větších větví, které z prořezávání zbydou. Nejen pro práci na zahradě se hodí univerzální modely Agdor zhotovené tradičními metodami z prvotřídní švédské oceli. Jsou opatřeny příjemně tvarovaným topůrkem ze dřeva hickory, které je mimořádně lehké, pružné a odolné. A ve chvílích, kdy si budete přát s rodinou oslavit vaše velké zahradnické vítězství nad zdivočelým dřevnatým porostem, můžete se sekerou naštípat pár polínek z předchozích let, rozdělat táborák a společně k němu usednout.

dvojice


Pokud vás trápí spolehlivost zápalek, vyzkoušejte něco zálesáckého: sada nože s křesadlem Hultafors vás bude spolehlivě provázet, ať už budete kdekoli. Uvidíte, že tato staronová technika zujme i ratolesti.

detail-jiskra-nuz


Aby práce na zahradě byla pohodlnější, zaslouží si místo opotřebovaných džínů opravdu kvalitní kalhoty s řadou vychytávek. Model Allround Work od Snickers Workwear je přímo předurčen pro využití venku i doma. Perfektně se přizpůsobí tělu díky strečovému materiálu. Úzký střih nikde neodstává. Partie zesílené látkou Cordura jsou extrémně odolné proti oděru a zátěži. Systém polohovatelných kolenních chráničů Knee Guard Pro zaručí pohodlí i při dlouhém klečení. Kalhoty jsou dostupné i v dámském provedení.

V nové kolekci pro jaro a léto najdete novinky ve svěžích barvách. Pokud máte chuť se svou drahou polovičkou vyjádřit volnočasovým oděvem, že při práci doma i venku jste jeden sehraný tým, zkuste třeba mikiny v nevšední pudrově růžové.

logo-profi-odevy

DaS 3-2019

Líbil se Vám článek?

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop