Tisk
Vytápění dřevostavby? Zkuste třeba designové radiátory

Vytápění dřevostavby? Zkuste třeba designové radiátory

Komerční sdělení | Pátek, 11. listopad 2016 |

Přidat na Seznam.cz

Prioritou při vytápění každého domu, moderní dřevostavby nevyjímaje, je samozřejmě funkčnost. Pokud ale nezvolíme přímo skryté podlahové topení, může být i otopný systém doplněn designovými prvky, které budou nejen funkční, ale i krásné. Třeba designovými radiátory Zehnder.

Jedinečné designové radiátory pro koupelny a obytné místnosti domov nejen vyhřívají, ale také zkrášlují. Byly vytvořeny známými designéry a přesvědčují vynikající funkčností, ať už jsou umístěny v koupelně, kuchyni, na toaletě nebo ve fitness. S nízkoenergetickými dřevostavbami se moderní radiátory skvěle doplňují, využít je však můžete v jakémkoliv interiéru.

zehnd1zehnd2zehnd3

 

V návaznosti na průzkum potřeb zákazníků vytvořil Zehnder tři nové katalogy designových radiátorů v novém firemním stylu. Katalogy pojednávají o potřebné kvalitě radiátorů do interiérů včetně koupelny, doporučený postup a zásady návrhu vhodného radiátoru.

Novinky

Kleo-horz-small-main-newZehnder-Kleo vertikal rz ret PrintNEWNEWNEWNEWKromě osvědčených modelů si v katalozích můžete prohlédnout také novinky – dvě zcela nové řady asymetrických radiátorů, s jejichž využitím se stane zavěšení a sušení ručníků radostí pro celou rodinu a radiátory Zehnder Kleo s jemným designem v provedení svislém (vhodným rovněž do předsíně, chodby nebo kuchyně) a vodorovném nad vanu nebo pod okno.

 

Další novinky si můžete prohlédnout v aktuálním newsletteru firmy Zehnder. Newsletter Zehnder 11/2016 obsahuje: 1. Novinky a upoutávku na nové katalogy designových radiátorů Zehnder, 2. Pozvánku na akci „Kulový blesk", konající se 22. a 24. 11. 2016 v Praze, 3. První informace o nové generaci větracích jednotek Zehnder ComfoAir Q, 4. Pozvánku na odborná školení a prezentace Zehnder na veletrzích v 1.Q.2017.

Colours free do 31.3.2017

V rámci akce Colours free můžete nyní získat vybrané radiátory v šesti nejoblíbenějších barvách za cenu barvy bílé.

Katalogy si můžete stáhnout v elektronické podobě nebo si je objednat přímo u firmy Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Katalog Individuální životní styl

Katalog Hřejivé teplo v koupelně

Katalog Klasický i moderní styl

 

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop