Tisk
Celoplošné vytápění v dřevostavbách splňuje nároky na nejvyšší komfort

Celoplošné vytápění v dřevostavbách splňuje nároky na nejvyšší komfort

Komerční sdělení | Úterý, 24. leden 2017 |

Přidat na Seznam.cz

Spotřeba energie je prakticky u všech typů dřevostaveb nízká, hlavním tématem k řešení zbývá vysoký tepelný komfort. Celoplošný akumulační systém podlahového vytápění heatflow splňuje představy i nejnáročnější klientely.

Systém celoplošného vytápění patří do skupiny nejmodernějších topných technologií. Celoplošný systém heatflow vyniká velice nízkými náklady a zároveň zajišťuje maximální topný komfort v podobě stálé tepelné pohody.

Nízká energetická náročnost dřevostaveb je dle dnešních norem obecnou povinností. Konstrukce dřevostaveb prochází rychlým vývojem s důrazem na snižování tepelných ztrát a dřevostavby se tak stejně jako ostatní nízkoenergetické domy stávají zcela specifickými z hlediska potřeby distribuce tepla. Technologie vytápění je v našich klimatických podmínkách jednou z nejdůležitějších součástí domova a její vhodná volba zásadně ovlivňuje komfort bydlení.

reálVlastnosti celoplošného systému heatflow:

  • maximální topná plocha
  • dokonalá regulace s velice rychlou reakcí na změnu
  • systémové řešení pro instalaci pod litým potěrem i suchou skladbou podlahy fermacell

 

PRODUKT3 hlavní výhody celoplošného vytápění

  • nízká energetická náročnost
  • rovnoměrná, stabilní teplota
  • možnost inteligentního ovládání


skladba podlahy fermacell v3Pro dosažení ideálního stavu stálé tepelné pohody je třeba volit vhodný typ vytápění tak, aby nedocházelo k lokálnímu přehřevu, přehnané setrvačnosti, nebo rychlé distribuci. Velice častým jevem u podlahových vytápění v nízkoenergetických domech je pak tzv. syndrom chladné podlahy, ke kterému dochází z důvodů krátkého a intenzivního topného intervalu. Toto v případě využití celoplošného vytápění heatflow odpadá.

Společnost Heat Energy s.r.o. je od roku 2012 exkluzivním dodavatelem typu vytápění heatflow, má specializované projekční, obchodní i montážní oddělení a veškeré instalace provádí kompletně na klíč, vč. projekční služby vytápění na míru, při kterém detailně porovnává a navrhuje každý topný okruh zvlášť. Na českém trhu společnost zrealizovala za poslední 2 roky více než 500 nízkoenergetických objektů a maximálně tak využívá své aktuální zkušenosti. Mezi jejich další specializace patří inteligentní ovládání domácností.

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop