Zehnder Zenia - Dokonalý tepelný komfort v koupelně vaší dřevostavby

Zehnder Zenia - Dokonalý tepelný komfort v koupelně vaší dřevostavby

Komerční sdělení | Úterý, 30. říjen 2018 |

Přidat na Seznam.cz

Naše potřeba tepla je v koupelně přirozeně vyšší než v jiných částech dřevostavby. Nejde ale jen o příjemnou teplotu, na koupelnu jsou dnes kladeny mnohem komplexnější požadavky. Lidé očekávají, že budou mít také možnost své ručníky rychle a hygienicky vysušit či nahřát. To mohou běžné systémy vytápění splnit pouze v omezené míře - proto Zehnder, oblíbený švýcarský výrobce designových radiátorů, vyvinul revoluční komfortní modul Zehnder Zenia.

Konfortní topný modul

Zehnder Zenia v sobě kompaktně spojuje:

  • infračervené topné těleso,
  • výkonný topný ventilátor,
  • funkci nahřívání ručníků
  • i jejich rychlé a hygienické sušení

- to vše v jediném elektrickém zařízení.

Elegantní skleněná dvířka jsou propracovaným topným infrapanelem (225 Watt), a tedy zdrojem pocitově velmi příjemného sálavého tepla. Zároveň nenápadně zakrývají úložný prostor uvnitř modulu, kam lze šikovně uschovat osušky a využít funkcí jako rychlého a šetrného hygienického sušení (ručníky jsou krásně nadýchané a hebké) nebo vyhřívání ručníků či osušek (pro příjemný pocit po koupeli).

zehnder-zenia-komfortni-topny-modul-koupelna-2zehnder-zenia-komfortni-topny-modul-funkce-suseni-vytapeni

 

Za designovými dvířky je zabudován také výkonný topný ventilátor (1000 Watt), který nabízí pohotovou možnost zintenzivnit vytápění dle aktuální potřeby a vyhřát koupelnu o několik stupňů bez dlouhého čekání.

 

Intuitivní ovládání a chytré nastavení

Skleněný ovládací panel Zehnder Zenia je umístěn na přední straně tělesa v optimální výšce. Čtyři dotyková tlačítka se srozumitelnými symboly umožňují snadnou obsluhu základních funkcí modulu pro každodenní provoz.

zehnder-zenia-komfortni-topny-modul-ovladaci-panelzehnder-zenia-komfortni-topny-modul-ovladaci-panel-mobilni-aplikace

Komfortní topný modul lze ale také individuálně nastavit i dálkově ovládat chytrým telefonem či tabletem pomocí Bluetooth přes aplikaci pro iOS a Android. Mobilní aplikace Zehnder Connect navíc nabízí možnost jednoduše spravovat denní a týdenní programy vytápění a konfigurovat tovární nastavení časových intervalů jednotlivých funkcí - pro tepelný komfort na míru vašemu životnímu stylu.

Zehnder logoReddot award 2018 winner logoDesign Plus logo

O jedinečnosti modulu Zehnder Zenia svědčí fakt, že byl oceněn prestižními tituly Red Dot award a Design Plus powered by ISH, které jsou pečetí kvality, pokrokovosti a krásného produktového designu.

Více informací o Zehnder Zenia

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop