Časopis DŘEVO&stavby 4/2018
Tento článek vyšel v: Časopis DŘEVO&stavby 4/2018
Objednejte si krásně vonící výtisk časopisu s kvalitními fotografiemi pouze za 65 Kč
Objednat časopis
Tisk
Moderní dřevostavba na klíč LARGO 98 - nejoblíbenější bungalov

Moderní dřevostavba na klíč LARGO 98 - nejoblíbenější bungalov

Komerční sdělení | Středa, 05. září 2018 |

Přidat na Seznam.cz

Jednopodlažní rodinný dům na klíč, bungalov LARGO 98, patří k nejoblíbenějším dřevostavbám v nabídce firmy RD Rýmařov – v roce 2016 se u nás postavilo téměř sedmdesát těchto dřevostaveb.

Cenou se vyrovná bytu, ale nabízí svým obyvatelům mnohem větší komfort. Dispozice 4+1 jsou plně dostačující i pro velkou rodinu.

Jednoduchý čtvercový půdorys činí z bungalovu LARGO 98 velmi variabilní stavbu, kterou lze přizpůsobit dispozicím pozemku. Okna z obývacího pokoje je například vhodné orientovat na jih kvůli pasivním ziskům energie ze slunce.

moderni-jednopodlazni-panelova-drevostavba-na-klic-bungalov-largo-98-dispozice

Obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem tvoří plochu 27,5 m2. Prostorná ložnice sousedí s koupelnou, která svými rozměry postačí celé rodině.

Chcete se sami přesvědčit o kvalitách této dřevostavby na klíč? Na jaře tohoto roku vyrostly dva vzorové domy v Ostravě a v Doksanech u Roudnice nad Labem.

Cena domu na klíč je 2 398 900 Kč a zahrnuje základovou desku i DPH.

moderni-jednopodlazni-panelova-drevostavba-na-klic-bungalov-largo-98-interier-obyvaci-pokojmoderni-jednopodlazni-panelova-drevostavba-na-klic-bungalov-largo-98-interier-kuchynemoderni-jednopodlazni-panelova-drevostavba-na-klic-bungalov-largo-98-interier-loznice

Další zajímavé projekty dřevostaveb si můžete prohlédnout v našem katalogu projektů moderních dřevostaveb.

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop