Nová generace EKO domků do zahrádkářských i chatařských oblastí

Nová generace EKO domků do zahrádkářských i chatařských oblastí

Redakce | Čtvrtek, 06. únor 2020 |

Přidat na Seznam.cz

S rostoucí cenou stavebních pozemků se zmenšuje jejich velikost, nezřídka se dokonce začíná stavět i v zahrádkářských koloniích nebo chatových oblastech. V takových případech přichází na řadu řešení ve stylu EKO domků, které jsou vhodné jak pro sezónní i trvalé bydlení.

Moderní chatka na zahrádku

Právě do zahrádkářských nebo chatařských oblastí je určen EKO DOMEK III, který jeho dodavatel charakterizuje jako přízemní domeček pro sezónní obývání, může však sloužit i pro přechodné bydlení například při stavbě rodinného domu.

Eko-domel-EKO-PANELY-moderni-chatka

Vizualizace: EKOPANELY SERVIS

Francouzská okna plní funkci vstupních dveří včetně dostatečného prosvětlení obytného prostoru.

Eko-domek-EKO-PANELY-moderni-chatka-pudorys

Dispozice na minimální ploše využívá prostor do posledního centimetru. Kuchyňská, odpočinková, sociální i úložná část jsou uspořádány tak, že zachovávají hygienické požadavky, prostor na spaní je navržen v podstřešním prostoru.

Eko-domel-EKO-PANELY-vizualiozace-moderni-chatky

Vizualizace: EKOPANELY SERVIS

Eko domek je zateplený, a tak se v letních měsících nepřehřívá a v zimě naopak nevychládá, čemuž do velké míry pomáhají, díky své akumulační schopnosti i Ekopanely tedy desky z lisované slámy.

Slaměný ekopanel

Ekopanel / Slaměný panel je ekologická difúzně otevřená stavební deska. Je lisovaná za vysoké teploty a tlaku z obilné slámy bez použití pojiv, polepená recyklovanou lepenkou. Ekopanel je 100% přírodní, plně recyklovatelný, pevný a difúzně otevřený stavební materiál vhodný pro trvalé zabudování do staveb. Více o přednostech slaměných ekopanelů...

Malý a ekologický domek

Také další domek z nabídky zahradních domků společnosti EKOPANELY SERVIS je navržen v systému Ekopanel využívajícím certifikovaných skladeb, přírodního a ekologického materiálu, který zaujme nejen milovníky ekologických řešení.

Eko-domek-EKO-PANELY-vizualizace

Vizualizace: EKOPANELY SERVIS

Konstrukce je zateplena, takže v letních měsících je zajištěna tepelná stabilita z hlediska brzkého přehřívání, v zimě se malý prostor zase rychle vytopí a díky své akumulační schopnosti pomalu vychladne.

Eko-domek-EKO-PANELY-maly-domek-pudorys

Celkem 33 m2 užitné plochy je rozvrženo do dispozice 3+kk tak, aby kromě standardních stavebně-hygienických požadavků byl zajištěn soukromý, byť miniaturní prostor pro každého obyvatele.

Eko-domek-EKO-PANELY

Vizualizace: EKOPANELY SERVIS

Domek může být v průběhu roku užíván například jako chata, domek pro návštěvy, skladovací prostor nebo pro přechodné bydlení.


mail-ico-poptavka

Líbí se vám EKO domky ze slaměných ekopanelů? Zašlete dodavateli dotaz nebo nezávaznou poptávku!

Společnost EKOPANELY SERVIS využívá svůj jedinečný systém pro výstavbu typových a individuálních rodinných domů, půdních vestaveb, příček a podhledů. Systém je využitelný také pro rekonstrukce stávajících objektů. Veškeré materiály používané při výstavbě domu jsou vysoce kvalitní a certifikované, realizaci provádí zkušené specializované montážní skupiny. Společnost působí na trhu od roku 1999. Ze systému ekopanelů bylo dosud realizováno více než 600 dřevostaveb u nás i v zahraničí.

Zaslat dotaz nebo nezávaznou poptávku

 

Mohlo by vás zajímat:

Malé zahradní domky
 
Víkendové domky
 
Dřevostavba na pokračování roste s vámi podle finančních možností nebo nároků na prostor
 
DaS 2-2019

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop