Pollux 129 - Typový dům pro středně velkou rodinu

Pollux 129 - Typový dům pro středně velkou rodinu

Redakce | Čtvrtek, 30. duben 2020 |

Přidat na Seznam.cz

Do rodiny typových dřevostaveb horažďovické společnosti ATRIUM přibyl nový jednopatrový dům s označením Pollux 129. Číslovka v názvu domu odkazuje na velikost užitné plochy, je tedy už na první pohled zřejmé, že svou velikostí je tento projekt určen pro středně velkou rodinu.

Montované dřevostavby staví firma ATRIUM výhradně vlastní certifikovanou technologií Difutech®, která plní svoji funkci nejen v zimním, ale také v letním období, kdy pomáhá zabraňovat letnímu přehřívání domu.

Difuzně otevřený konstrukční systém je dostupný ve třech variantách, které se liší tloušťkou stěn a svými izolačními vlastnostmi, i v základní variantě však zaručuje pohodlné bydlení s velmi nízkými náklady na vytápění. Konkrétní skladbu si pak stavebník může zvolit podle svých představ nebo třeba klimatických podmínek v místě stavby.

Ani Pollux 129 není v tomto směru výjimkou. Ke zmíněnému komfortu v technologii však přidává i pohodlí při užívání domu, protože se jedná o jednopodlažní dům s otevřenou dispozicí. Oblíbenou dispozici 4 + kk doplňují dvě koupelny a šatna.

Projekt-typovy-dum-Pollux-129-interier-kuchyne


"Pro zastínění před sluncem nebo větrem slouží posuvné dřevěné panely, které večer zajistí i soukromí v bohatě proskleném obývacím pokoji."


Projekt-typovy-dum-Pollux-129-interier

Atraktivní možností je možnost úpravy dispozice na přání zákazníka. Například lze stranově otočit ložnicovou část, takže vstup je pak orientován ze strany terasy, tak jako je tomu v tomto případě. ATRIUM nabízí kromě toho výstavbu ve třech stupních dokončenosti i realizaci základové desky.

V případě dodávky All inclusive je cena Pollux 129 bez základové desky 3 686 000 Kč včetně DPH.

Projekt-typovy-dum-Pollux-129-cely-dum


"Díky sedlové střeše se novostavba bez problému začlení i do venkovského prostředí."


Projekt-typovy-dum-Pollux-129-terasa

obr.: Nápaditým prvkem je i terasa zapuštěná do půdorysu domu a tedy krytá přesahem střechy. Foto: Miro Pochyba pro ATRIUM


Mimořádná akce JARO 2020

Tepelné čerpadlo vzduch-voda v základní ceně domu u variant STAVBA PLUS & ALL INCLUSIVE.

Projekt-typovy-dum-Pollux-129-akce-tepelne-cerpadlo


Typový dům POLLUX 129 - shrnutí

  • Název projektu: Pollux 129
  • Charakteristika domu: samostatný
  • Počet podlaží: jednopodlažní
  • Generačnost: jednogenerační
  • Konstrukční systém: panelový
  • Podlahová plocha (užitná): 129,34 m²
  • Zastavěná plocha: 151,09 m²
  • Dispozice: 4+kk / 4+1
  • Cena hrubé stavby (vč. DPH): 2 293 500 Kč
  • Cena dřevostavby na klíč (vč. DPH): 3 686 000 Kč
  • Realizace: ATRIUM, s.r.o.

Projekt-typovy-dum-Pollux-129-pudorys


mail-ico-poptavka

Zaujal vás typový projekt domu Pollux 129? Zašlete dodavateli dotaz nebo nezávaznou poptávku!

Společnost ATRIUM, s.r.o. je výrobcem a dodavatelem vysoce kvalitních dřevostaveb s unikátní technologií DifuTech® - difuzně otevřený konstrukční systém, kterým staví moderních energeticky úsporné dřevostavby po celé republice, na Slovensku a také v Rakousku. Specializací firmy je zejména výstavba individuálních domů podle architektonických studií klientů, případně individuální úpravy typových domů. V současné době dosahuje roční výstavba 60–90 rodinných domů. Firma je členem Asociace dodavatelů montovaných domů.

Zaslat dotaz nebo nezávaznou poptávku

 

Foto: Miro Pochyba pro ATRIUM

DaS 1-2020

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop