Bungalov poskytuje dostatek prostoru pro velkou rodinu

Bungalov poskytuje dostatek prostoru pro velkou rodinu

Redakce | Čtvrtek, 15. říjen 2020 |

Přidat na Seznam.cz

Sníte o jednoduchém a zároveň prostorném bydlení? Máte slabost pro bungalovy? Pak by vás mohl oslovit typový bungalov Line Grande, který je jedním z největších bungalovů v nabídce společnosti Haas Fertigbau. Nejen, že vás bungalov nadchne ale zároveň uspokojí všechny ty, kdo kolem sebe potřebují velkorysý prostor. Užitná plocha 127,6 m2 bude vyhovovat i těm nejnáročnějším uživatelům.


Bungalov, proč je tak oblíbený?

Bungalov, který se řadí mezi nejoblíbenější obytné stavby je typický především svým pravidelným (až čtvercovým) půdorysem a celkovou lehkostí stavby. Většinou je to jednopodlažní dům, zpravidla bez obytného podkroví, do kterého se vstupuje přes verandu. Bungalovy se nejčastěji staví na předměstí nebo příměstkých částech ale není to pravidlem. A čím se bungalovy staly tak oblíbené?

  • Dokonalé propojení prostoru.
  • Možnost příjemného a komfortního bydlení pro rodiny s dětmi.
  • Na bungalov si můžete zvoli jakýkoliv typ střechy.
  • Výhodné je také absence schodiště v domě, tudíž se bungalov stává bezbariérovým domem.
  • Největší výhodou je především rychlost realizace výstavby.

Bungalov Line Grande

Půdorys dřevostavby Bungalov Line Grande vychází z projektu Bungalov Line 131, ale oproti původní verzi je zjednodušený a maximálně přizpůsobený současnému stylu života. Kromě dvou menších pokojů, které mohou sloužit například jako dětské pokoje, ocení jeho budoucí majitelé i prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelnou, stejně jako dostatečně velkou ložnici.

Soukromí či klid na nerušenou práci pak najdete v pracovně. Francouzská okna nabízejí možnost vyjít z obývacího a obou menších pokojů rovnou na krytou terasu, navíc je díky velkým oknům dům nádherně prosvětlen. Dřevěný obklad fasády dodává domu osobitý styl a hřejivý pocit opravdového domova.

drevostavba-bungalov-line-grande-pohled1


"Tento bungalov uspokojí všechny, kteří touží po velkorysém prostoru."


drevostavba-bungalov-line-grande-pohled2

Technické parametry

  • Vnější rozměry: 15,86 × 10,58 m
  • Užitná plocha celkem: 127,61 m²
  • Zastavěná plocha: 166,7 m²
  • Sklon střechy: 29 º

1-drevostavba-bungalov-line-grande-pudorys


mail-ico-poptavka

Líbí se vám typový bungalov Line Grande? Zašlete dodavateli dotaz nebo nezávaznou poptávku!

Společnost Haas Fertigbau se specializuje na výstavbu certifikovaných rodinných a bytových domů v běžném, nízkoenergetickém a pasivním standardu v provedení od hrubé stavby až po stavbu na klíč.
Původně ryze česká výrobní a stavební společnost s prvorepublikovou tradicí se v devadesátých letech 20. století stala součástí rodinného koncernu Haas Group, který s více než 30 pobočkami působí po celé Evropě.
Firma je členem Asociace dodavatelů montovaných domů. Veškeré prvky a konstrukce používané při výstavbě rodinných domů Haas Fertigbau jsou atestovány a certifikovány v ČR i v zahraničí.

Zaslat dotaz nebo nezávaznou poptávku

 

Podívejte se skutečnou realizace bungalovu

Bungalov jako stavební dar

Líbil se Vám článek?

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop