Inteligentní modulární sauna na vaši zahradu

Inteligentní modulární sauna na vaši zahradu

Komerční sdělení | Pondělí, 05. září 2022 |

Přidat na Seznam.cz

Prémiové modulární sauny společnosti Eko modular už jsme vám představili v minulém článku. Díky neustálé touze věci zlepšovat a zdokonalovat šli majitelé firmy ještě dál a svoji precizně zhotovenou saunu propojují s chytrými technologiemi Loxone a nabízí další varianty interiéru. Saunu díky nim ovládáte z pohodlí domova či kanceláře a můžete se soustředit jen na svoji relaxaci, nikoli na kontrolování toho, zda je správně nahřátá.

Chytrou modulární saunu si zamilujete na první kliknutí


Čeká vás poslední odpolední porada? Manažerovi se pletou slajdy v prezentaci a vy už se začínáte vrtět na nepohodlné židli zasedačky. Odpočinek se blíží. Vytáhněte chytrý telefon, otevřete Loxone App a spojte se se svojí chytrou saunou. Ach! Už se těšíte, že? Rovnou si nastavte teplotu i osvětlení, vyslechněte manažera do konce, sedněte do auta a už se vydejte domů. Aniž byste museli kontrolovat, jestli je vaše sauna už vytopená, v klidu zaparkujete, hodíte si věci domů a zamíříte rovnou do zahradní sauny. A už nebudeme rušit, čeká vás opravdový odpočinek.

DrevoaStavby.cz | Inteligentní modulární sauna EKO ModularDrevoaStavby.cz | Inteligentní modulární sauna EKO Modular

 

Výjimečné spojení sauny s chytrými technologiemi Loxone


Chytrá sauna dovede všechna kouzla, která umí chytrá domácnost. Snadno ji zapnete ještě před návratem domů – z práce, supermarketu nebo sjezdovky. Inteligentní osvětlení si můžete nastavit přesně tak, aby vytvořilo neopakovatelnou atmosféru celého saunování – světla tlumíte a rozjasňujete kdykoli během procesu saunování. Na dvě kliknutí snadno stáhnete nebo zatáhnete screenové rolety. Kromě toho je celá automatizace sauny řízena hlavní řídícím systémem, který řeší regulaci teploty v sauně i v odpočívárně.

Modulární sauna s chytrými prvky Loxone se pyšní efektivním a komfortně zapojeným elektrickým podlahovým topením. O vaši bezpečnost se postará čidlo CO2 a automatizovat se dá celá řada dalších funkcí: hudba, poplach, větrání i chlazení. Díky chytrým technologiím se jedná o opravdu pozoruhodnou saunu, která vznikla ve spolupráci s Loxone Gold Partnerem – společností Evora Smart.

DrevoaStavby.cz | Inteligentní modulární sauna EKO ModularDrevoaStavby.cz | Inteligentní modulární sauna EKO Modular

 

Vyzkoušejte si chytré saunování v areálu firmy


Také si rádi vyzkoušíte všechno na vlastní kůži? Nové auto si rozhodně nepořídíte bez testovací jízdy. Tomu rozumíme. V Eko modularu takový systém praktikujeme dlouhodobě – naše klienty vozíme po starších realizacích a provádíme je každodenní výrobou, a tak nevidíme důvod, proč by si neměli vyzkoušet i modulární saunový dům. Otestovat ho můžete v areálu firmy v moravských Tvrdonicích. Stačí napsat nebo zavolat a domluvíme se na termínu prohlídky a případně i saunování.

DrevoaStavby.cz | Inteligentní modulární sauna EKO ModularDrevoaStavby.cz | Inteligentní modulární sauna EKO Modular

 

Proč je modulární dřevostavba Eko modular nejlepší volba:


  • Kvalitní dřevostavba od společnosti, která byla průkopníkem modulárních dřevostaveb u nás a neustále udává trendy modulární výstavby.
  • Pevná cena bez vícenákladů.
  • Stavba bez stavebního povolení.
  • Sauna se vyrábí v suchém a čistém prostředí výrobní haly.
  • 30 let záruka na stavbu a 5 let záruka na saunovou kabinu.
  • Prvotřídní materiály, precizní zpracování a rozumný lidský přístup.
DrevoaStavby.cz | Luxusní modulární sauna Eko modular
 

Modulární sauny jsou dodány do 6 měsíců


„Když jsme v loňském roce začali s výrobou a prodejem modulárních saun, uvědomili jsme si, že jejich sezona je úplně jiná než sezona domů. Naši zákazníci byli zvyklí, že modulární dřevostavbu vyrobíme, dovezeme a osadíme na zemní vruty vlastně kdykoliv." To samí platí i u saunového modulu, jen s tím rozdílem, že pokud se jako většina lidí saunujete od října do března, měli byste se s Eko modularem spojit v nejlépe dubnu. Vyberete si ze tří typů interiérů, které navrhli svědomití designéři z firmy Decons, vyberete dřevěný obklad do sauny, doladíte řešení na míru a můžete se těšit na to, že vám během babího léta vyroste na zahradě.

DrevoaStavby.cz | Inteligentní modulární sauna EKO ModularDrevoaStavby.cz | Inteligentní modulární sauna EKO Modular

 

Na luxusní saunu na míru se vyplatí počkat


„Řada klientů se nám bohužel ozývá v září s představou, že ještě s rezervou stíhají říjnovou saunovací sezonu. Bohužel je musím zklamat, saunu na míru tak rychle opravdu dodat nedokážeme. Objednají-li však v září, přivezeme až v únoru. Do budoucna se sice může stát, že budeme mít podobně jako modulární dřevostavby i modulární sauny skladem, ale zatím nám v areálu stojí skutečně jenom ta naše, kterou si můžete přijet kdykoli vyzkoušet. Na svůj podzimní a zimní komfort tedy myslete už na jaře, zastavte se včas, rádi vám představíme nejrůznější možnosti řešení a od října do března na nás budete s láskou a pevným zdravím vzpomínat," usmívá se Vojtěch Juřenčák, majitel společnosti Eko modular.

Více informací o inteligentní sauně Eko modular→

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop