Adresář firem - reference

Z patrového bytu do individuálně navrženého domu za 4 měsíce

Z patrového bytu do individuálně navrženého domu za 4 měsíce

Redakce | Čtvrtek, 21. říjen 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Nízkoenergetický dům podle individuálního návrhu firma Dřevo-House postavila pro manželský pár se dvěma dětmi za neuvěřitelné 4 měsíce.

Dům podle představ


Manželé oslovili firmu Dřevo-House s.r.o. s jasnou představou, jak by má jejich budoucí domov vypadat. Dodavatelské firmě se povedlo tuto představu dokonale zhmotnit.

Dispozičně je bungalov uspořádán tak, že v něj najdete čtyři ložnice, obývací pokoj, dvě koupelny, komoru, technickou místnost a garáž.

Do domu bylo dodavatelskou firmou instalováno elektrické podlahové vytápění, rekuperační jednotka s rozvody vzduchu po celém domě a v ložnicích a obývacím pokoji klimatizaci.

Půdní prostor chtěli manželé využívat pro skladování, proto je střešní vazník upraven tak, aby vznikl průchozí prostor pod hřebenem.

Nádhernou atmosféru tvoří i světlovody, které vnáší do chodby situované uprostřed domu denní světlo. Pohodovou atmosféru nového domova podtrhují krbová kamna v obývacím pokoji.

DrevoStavby-reference-Drevo-House-Janovska-4DrevoStavby-reference-Drevo-House-Janovska-5

 

Komentář majitele


„Splnil se nám velký sen. Stěhovali jsme se z malého, patrového bytu do velkého domu bez schodů se zahradou. Teď si užíváme první měsíce klidu, po kterém jsme dlouho toužili."

MUDr. Šárka Janovská

DrevoStavby-reference-Drevo-House-Janovska-6DrevoStavby-reference-Drevo-House-Janovska-7

 

Nový domov za 4 měsíce


Firma Dřevo-House s.r.o. po domluvě s investory zajišťovala kompletní servis od zpracování projektové dokumentace, přes vyřízení stavebního povolení, až po samotnou realizaci domu. Celý projekt domu stihli dokončit přesně za čtyři měsíce.

DrevoStavby-reference-Drevo-House-Janovska-2DrevoStavby-reference-Drevo-House-Janovska-3

 

Komentář dodavatele


„Spolupráce s celou rodinou byla fantastická od začátku až do konce. Na všechno byli dopředu připraveni a přesně věděli, co chtějí. To mělo zcela zásadní vliv na plynulost celé výstavby domu, která probíhala přesně podle plánu."

Bc. Tomáš Jordán Dřevo-House
Tomáš Jordán
DŘEVO-HOUSE s.r.o.


Líbil se Vám článek?
gotop