Tisk
Nejžádanější modelka českých interiérů

Nejžádanější modelka českých interiérů

Dagmar Šimonová | Pátek, 22. červen 2012 |

Přidat na Seznam.cz

Doslova jako modelka na přehlídkovém molu působí novinka GRAFOSKLO, designové sklo z dílny J.A.P., které lze oblékat do jedinečných a vždy originálních modelů v absolutně jakémkoliv interiéru! Moderní doplní, tradiční ozvláštní. A nejlépe bude působit právě v kombinaci se dřevem. Pokud dozařizujete interiér své nové dřevostavby, pojďte se s námi podívat...

Sklo je materiálem s neoddiskutovatelnou hodnotou, která vychází z výjimečného a tak trochu nevyzpytatelného vzhledu. Zdálo by se, že v dekorování a designu skla už byly zdolány veškeré hrabice. Novinka z dílny J.A.P. ovšem ukázala, že tomu tak není. „Grafosklo je systémem dvou nebo jednoho skla vždy v kombinaci s bezpečnostní folií, která disponuje vnitřním grafickým motivem či látkou," informuje pan Petr Paksi, výkonný ředitel společnosti J.A.P., která má Grafosklo ve svém produktovém portfoliu.

Grafosklo s vnitřním látkovým motivem, který byl použit jak na závěsy, tak do celoskleněných dveří  posuvných do pouzdra STANDARD od J.A.P.Grafosklo z dílny J.A.P. Grafosklo celoskleněné dveře otočné, dětský motiv


Kam se grafosklo nosí

Sladit si interiér pomocí Grafoskla je snadné, zábavné a s dokonalým výsledkem…Sladit si interiér pomocí Grafoskla je snadné, zábavné a s dokonalým výsledkem…Grafosklo není omezeno pouze na jeden typ produktu, ale je určeno pro nejrůznější využití a interiérové prvky. Lze jej do interiéru zakomponovat ve formě celoskleněné stěny – dělící příčky, celoskleněného obkladu za kuchyňskou linku, dveří otočných, posuvných po stěně, ale i do stavebního pouzdra. Úspěch budete slavit i tehdy, pokud toto sklo s vnitřním motivem použijete jako skleněnou výplň zábradlí či balustrády nebo ve formě skleněné desky jídelního i konferenčního stolku... „Pokud Grafosklo použijete v interiéru na více místech a v jednotném designu, bude váš dům či byt působit absolutně kompaktním dojmem. A je už čistě na vás, zda to bude v rámci stylu provence, exotického, moderního...," dodává pan Petr Paksi.

Sladit si interiér pomocí Grafoskla je snadné, zábavné a s dokonalým výsledkem...

I grafosklo může ztloustnout nebo vyrůst

Grafosklo s vnitřním látkovým motivem, který byl použit jak na závěsy, tak do celoskleněných dveří  posuvných do pouzdra STANDARD od J.A.P.Síla – tloušťka skla je podmíněna typem použití Grafoskla v interiéru. Pro celoskleněné dveře se používá kalené sklo o síle 9 mm, na výplně dveří postačuje celková síla 4 mm, na stěny a příčky je využito opět kalené sklo o síle 10 mm, výplň zábradlí disponuje sílou od 8 mm, 12 mm nebo 16 mm a pro obkladové desky postačuje jednovrstvé sklo o síle 6 mm. Výrobní technologie přitom umožňuje maximální rozměr skleněné desky 1,45 x 2,8 m. Při větších formátech je samozřejmě možnost napojování motivu napříč dílčími deskami.

Buďte grafosklu módním návrhářem

Grafosklo celoskleněný obklad za linkou a dveře otočné, motiv BAMBOOGrafosklo může kromě digitálního tisku nebo textilií také zdobit barevná fólie, vzorový papír nebo přírodní materiál, jako jsou například herbářované listy nebo jiné přírodniny. Pokud se tedy nespokojíte s grafickým pojetím, nechte se inspirovat i těmito kombinacemi se sklem. Celoskleněným plochám s vnitřním grafickým motivem však můžete být autorem i vy sami! Mezi skla lze zapéci fotografii nebo obrázek i z vašeho archivu. Vybírat je možné i z několikamilionové databáze na stránkách www.sklo-jap.cz.

Vaše komentáře (6)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Design”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop