WOODMOOD - a dřevo má náladu!

WOODMOOD - a dřevo má náladu!

Komerční sdělení | Středa, 26. únor 2020 |

Přidat na Seznam.cz

Jakou má dřevo náladu? Jakoukoli. Záleží na vašem aktuálním osobním rozpoložení, na interakcích s okolím, na počasí i podnebném pásu, na denní době, na erupcích na slunci... Nemusíme být však slovutnými filosofy, abychom vyřešili otázku, jakou evokuje dřevo náladu. Dle průzkumu mezi návštěvníky naší expozice na veletrhu FOR WOOD jsme došli k zajímavým závěrům, o které se s vámi rádi podělíme.

RUSTIK Cappuccino - s přiznanou strukturou třísek

Ačkoli světle hnědý vzorek lehce přestříknutý odstínem bílé a přiznanou strukturou třísek autorovi barevné kombinace připomíná ranní kávu, a proto jej nazval RUSTIK Cappuccino, v kolemjdoucích evokoval jarní tání sněhu, poslední zimní blátíčko či povápněnou půdu.

woodmood-rustik-cappucino

Někomu byl pohled na takový obklad příjemný a klidný, pohodový až radostný, v jiných vyvolával nostalgii a v dalších dokonce chlad, zimu, strach či insolvenci.

Někteří v něm viděli romantiku, něhu či snění za růžovými brýlemi, jiným zase připomínal studentský pokoj, chlapskou chalupu nebo snídani v trávě.

LARCH Natural - přírodní sibiřský modřín

Vzorek přírodního sibiřského modřínu LARCH Natural jsme vybrali záměrně. Již méně záměrné bylo to, že se na něm nevyskytovalo mnoho suků, což některým lidem chybělo a my z toho měli radost, neboť ke dřevu suky neodmyslitelně patří.

woodmood-larch-natural

Pocity z tohoto obkladu byly hodně podobné, drtivá většina přiznala, že se při pohledu na čisté dřevo cítí příjemně, pohodově, že si jej spojují s teplem a útulností domova, posezením na verandě u grilu, relaxem v přírodě a pohodičkou na chatě. Objevovala se také synonyma jako harmonie, pohádka, dovolená, klasika, jistota a tradice, což jej přímo předurčuje k použití tam, kde jsou interiéry vytvářeny v přírodním stylu.

RUSTIK Cherry - cihlové dřevo

Červený obklad v provedení RUSTIK Cherry, tedy cihlové „vousaté" dřevo, jak se jeden pisatel vyjádřil, přímo vybízelo ke spontánnímu projevu v mnoha oblastech. Západ slunce, horko, víno, oheň, sex. Také řečiště krve, peklo, sopka. Připomíná hudební festival, divoká šedesátá anebo noční podnik.

woodmood-rustik-cherry

Tento obklad ví, co chce, je radostný, je výrazný, vyzývá k progresu a k vyzkoušení něčeho nového. Je dravý a unikátní. I když někomu přidělává starosti a zlost, je vášnivý a provokuje k další činnosti.

WOODMOOD - dřevo vyvolávající náladu

Vyvolávat řadu dalších pocitů, nálad a chutí má za cíl celá produktová řada dřevěných barvených obkladů WOODMOOD. Některé jsou určeny do interiéru, jiné do exteriéru. Každý si najde ten svůj, každý si může vytvořit svou náladu.

Přesvědčte se na www.wood-mood.cz

woodmood-logo-300x88-transparent

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Design”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop