Tisk
Hrátky se dřevem

Hrátky se dřevem

Dagmar Šimonová | Úterý, 23. srpen 2011 |

Přidat na Seznam.cz Skutečnost, že dřevo není rozhodně nudný materiál, znají milovníci dřevostaveb asi nejlépe ze všech. Designérka Laura Väinölä ale přišla s návrhem, jak funkční nábytek udělat hravý takovým způsobem, že jeho krásu ocení i ti nejmenší.
Jednoduché kulaté sedátko se skládá z kruhového držáku a jednotlivých dřevěných kolíků, jejichž konec je pokryt barevným měkkým materiálem, který má hned dvě důležité funkce – umožňuje pohodlné sezení a vytváří prostor pro nekonečný počet originálních vzorů finálního „polstrování".

Hra pro děti i dospělé

Interaktivní židle Pally ChairVariabilita hravého kusu nábytku je skutečně nekonečná. Styl dřevěné sesle tak můžete změnit pokaždé, když budete mít náladu na hraní. Primární cílovou skupinou byly samozřejmě děti, do jejichž pokojů měla židle s názvem Pally Chair (židle „Kamarádka") putovat. Praxe ale ukázala, že hrátky s tvary a barvami nejsou cizí ani dospělým. I proto je možné nový kus nábytku pořídit ve dvou různých velikostech. Kam umístit Pally Chair závisí tedy jen na vašem názoru a možnostech interiéru.

Interaktivní židle Pally ChairInteraktivní židle Pally ChairInteraktivní židle Pally ChairInteraktivní židle Pally Chair

Zdroj: Laura Väinölä

Vaše komentáře (3)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Nábytek a doplňky”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop