Dokonalá relaxace v luxusní mobilní vířivce Softub

Dokonalá relaxace v luxusní mobilní vířivce Softub

Redakce | Pátek, 06. květen 2016 |

Přidat na Seznam.cz

Toužíte po celodenním shonu a stresu v práci ponořit své unavené tělo do horké lázně a nechat se namasírovat proudem vody? Chodit do wellness centra pro vás ale není ta pravá relaxace? Pak si dopřejte soukromé wellness na své terase, balkonu, zahradě nebo i uvnitř domu. S jedinou skutečně lehce přenosnou vířivou vanou Softub si můžete užívat perfektní relaxaci, kdekoliv a kdykoliv se vám bude chtít.

Softub je prostě jedinečná

Venkovní vířivky jsou dnes čím dál oblíbenější a tak není divu, že se trh s nimi zaplňuje. Softub ale mezi nimi tvoří zvláštní kategorii. Čím je tak jiná? Má jedinečné vlastnosti, které z ní dělají stoprocentně mobilní vířivku se špičkovou kvalitou.

Největším rozdílem je měkká PolyBond pěna, ze které je tělo vířivé vany vyrobeno. Díky této pěně je vířivka neskutečně měkká, příjemná a pohodlná, stejně jako vaše pohovka v obývacím pokoji. Zároveň je také lehká, což umožňuje v kombinaci s jejím kompaktním kulatým tvarem snadný přesun podle potřeby. Jednoduše ji odkutálíte tam, kde si chcete užívat svou lázeň.

Kvalitní a pevný vnější potah z patentovaného materiálu LeatherTex stojí za vysokou odolností Softub, což je u venkovní vířivky dost podstatné kritérium. Vydrží bez problémů vlivy klimatických podmínek a odolává po dlouhou dobu běžnému mechanickému opotřebení.

vířivka a lidé uvnitř

Obr.: Kromě všech kladů a špičkových technologií je tu ještě jeden důvod, proč si pořídit právě mobilní vířivku Softub. Je prostě dokonale stylová, originální a luxusní, takže perfektně podtrhne styl domova a svého majitele.

Úsporná a tichá jako žádná jiná

Vířivé bazény Softub vynikají také v použitých technologiích, díky kterým jsou velmi úsporné a tiché. Měkká pěna PolyBond, která nepřenáší vibrace, a speciální technologie Whisper dělají ze Softub nejtišší produkt v této kategorii. A tichý provoz je velkým kladem, jen tak zapnutá vířivka nebude rušit váš odpočinek ani vaše sousedy, což se u některých obyčejných whirpoolů nedá říct. Co se týče energetické úspory, vděčí za ni vířivá vana vynikající patentované technologii využívající zbytkového tepla z motoru. Toto teplo pak ohřívá vodu, která navíc díky skvělým izolačním schopnostem pěny vydrží déle při své optimální teplotě.

Kromě všech kladů a špičkových technologií je tu ještě jeden důvod, proč si pořídit právě mobilní vířivku Softub. Je prostě dokonale stylová, originální a luxusní, takže perfektně podtrhne styl domova a svého majitele. Softub se vyrábí v USA už 30 let a její obliba stále vzrůstá. V Česku je jejím oficiálním dealerem společnost ReestSpa. Pokud chcete stylovou vířivku Softub i u sebe doma, neváhejte se na ni přijet podívat do Showroomu v Praze Štěrboholích, kde vám vířivku předvedou a rádi dodají veškeré bližší informace o provozních nákladech a údržbě.

Vaše komentáře (2)

Nejnovější články v kategorii “Nábytek a doplňky”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop