Nové sprchové žlaby Kaldewei ve spojení designu a kvalitního provedení

Nové sprchové žlaby Kaldewei ve spojení designu a kvalitního provedení

Redakce | Úterý, 05. březen 2024 |

Přidat na Seznam.cz

Když se spojí efektní design s průkopnickým duchem prémiové značky, vznikne něco zcela neobyčejného. Jako jeden z předních výrobců koupelnového vybavení a vyhlášený odborník na sprchy v úrovni podlahy představuje Kaldewei nový sprchový žlab navržený studiem Aisslinger. Díky patentovanému mechanismu se toto řešení, vytvořené designéry a k dokonalosti dovedené experty na koupelny, stává zlatým hřebem každé koupelny. Jedinečný systém Kaldewei zajišťuje, že čištění a údržba jsou jednoduché jako nikdy před tím. Tím to však zdaleka nekončí: pro obzvláště udržitelné koupelny je k dispozici nové řešení žlabu od Kaldewei s integrovaným systémem zpětného získávání tepla.

Patentovaný mechanismus sprchového žlabu Kaldewei se jmenuje Click'n clean®. Jak trefně a slibně tento název zní, takový také doopravdy je. Kryt lze hravě otevřít a poté opět zavřít pouze jednou rukou, což zaručuje bleskurychlé hygienické čištění a tím i pocit, že v koupelně všechno perfektně hladce plyne. Progresivní značkový výrobek od Kaldewei současně otevírá nové dimenze designového pojetí sprchy. Sprchový žlab vyvinutý předním výrobcem koupelnového vybavení totiž není přesvědčivý jen díky snadné manipulaci, ale také jako estetický designový prvek.

Design a kvalita v jednom provedení


Studio Aisslinger navrhlo pro Kaldewei snad nejkrásnější značkové sprchové žlaby pro sprchy v úrovni podlahy: od rafinované prémiové varianty vyznačující se redukovaným designem přes exkluzivní luxusní verzi přitahující pozornost až po udržitelné provedení, které dokáže dokonce šetřit energii. Různé povrchy a barevné odstíny jsou zárukou velké variability při realizaci a proměňují nový sprchový žlab od Kaldewei ve skutečný klenot v koupelně.

Sprchový žlab do koupelny KALDEWEI_FlowLine_Zero

Kaldewei FlowLine Zero: Jako jeden z předních výrobců koupelnového vybavení a vyhlášený odborník na sprchy v úrovni podlahy představuje Kaldewei nový sprchový žlab navržený studiem Aisslinger – řešení vytvořené designéry a dovedené k dokonalosti experty na koupelny. Foto. Kaldewei

Velká flexibilita a snadná montáž


Na své si však nepřijde jen náročný estét. U výrobků Kaldewei je totiž jako obvykle zaručena i snadná a praktická montáž díky kompletním řešením a záruce kvality Kaldewei. Kromě toho řešení poskytuje velkou flexibilitu z hlediska umístění žlabu i jeho délky, která může dosahovat až 150 centimetrů. Další přednosti: díky propracovanému technickému provedení lze nový sprchový žlab od Kaldewei kombinovat téměř se všemi podlahovými materiály a na přání dokonce opatřit technologií pro výraznou úsporu energie při sprchování.

Sprchový žlab do koupelny KALDEWEI

obr.: Revoluční sprchové žlaby z prémiové produktové řady Kaldewei FlowLine Zero budou k dostání ve třech variantách povrchů. Na výběr je šampaňská, kartáčovaná nerezová ocel, grafit, černá matná a bílá matná. Foto: Kaldewei

Široký výběr povrchů sprchových žlabů


Revoluční sprchové žlaby z prémiové produktové řady Kaldewei FlowLine Zero budou od podzimu 2023 k dostání ve třech variantách povrchů. Na výběr je kartáčovaná nerezová ocel, šampaňská, grafit, bílá matná a černá matná. Pro obzvláště exkluzivní koupelny nabízí Kaldewei luxusní variantu FlowLine Crystal s ušlechtilým skleněným povrchem.

Sprchový žlab do koupelny KALDEWEI_FlowLine_Crystal

obr.: Studio Aisslinger vytvořilo pro Kaldewei snad nejkrásnější značkové sprchové žlaby. Pro obzvláště exkluzivní koupelny nabízí Kaldewei luxusní variantu FlowLine Crystal s ušlechtilým skleněným povrchem. Foto: Kaldewei

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Nábytek a doplňky”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop