Kuchyňské spotřebiče Whirlpool a Indesit v úplně novém rustikálním stylu

Kuchyňské spotřebiče Whirlpool a Indesit v úplně novém rustikálním stylu

Komerční sdělení | Pondělí, 01. únor 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Rustikální styl v sobě kombinuje romantiku venkova a lásku k časům dávno minulým. Dnes se s ním ale nesetkáte jen na chalupách a chatách, ale i v městských bytech. Přináší totiž domů vlídný klid i hřejivou útulnost. Aby však byl výsledný dojem co nejdokonalejší, je třeba kuchyňskou linku doplnit i spotřebiči ve stejném stylu. Třeba novými vestavnými troubami a varnými deskami Whirlpool nebo volně stojícími sporáky Indesit. Přestože oblékají kabát nostalgicky vnímané minulosti, skrývají nejmodernější technologie a funkce. Proto vám nabídnou nejen poklidnou romantiku, ale i dokonalý městský komfort.

Rustikálním interiérům sluší tradiční materiály, jako je dřevo, cihla a kámen - a také umírněná neutrální barevnost. Nic nezkazíte nestárnoucí bílou, neutrální smetanovou nebo pískovou; velmi elegantní je i holubičí šeď. K této škále se v kuchyni ideálně hodí rustikální spotřebiče v nadčasové antracitové barvě (tedy tmavě šedé) nebo v barvě jasmínu (což je sytější smetanová barva). Z jakých novinek rustikálních spotřebičů si tedy můžete vybírat?


Vestavné horkovzdušné trouby v rustikálním stylu

Vestavná trouba v rustikálním stylu připomíná svojí estetikou tradiční pec. K uplynulým časům plným hřejivé nostalgie odkazuje zaoblený tvar trouby stejně jako oblé křivky skla ve dvířkách, madlo v barvě bronzu i ovládací knoflíky s centrálně umístěným hodinovým ciferníkem s funkcí minutky.

Trouba má extra velký objem 73 l, který umožňuje souběžné pečení až na třech úrovních. Má osm funkcí včetně horkovzdušného režimu, pečení s kruhovým topným tělesem a grilem. Potěší pomalé a tlumené dovírání dvířek s trojvrstvým sklem, která jsou ještě aktivně ochlazována ventilátorem, aby se nikdo o dvířka nespálil.

Novinka spadající do energetické třídy A je v nabídce v jasmínové a antracitové barvě a nese označení Whirlpool WTA C 8411 SC OW (jasmín) a Whirlpool WTA C 8411 SC AN (antracit). Součástí příslušenství jsou dva smaltované plechy a rošt.

Novinka stojí v obou barevných provedeních 11 990 Kč.

trouba-Whirpool-WTA-C-8411-SC-OW

obr.: Model horkovzdušné trouby Whirpool-WTA-C-8411-SC-OW v jasmínové barvě.


Rustikální plynové varné desky se čtyřmi plynovými hořáky

Pokud jste se rozhodli pro rustikální troubu ve vestavném provedení, je nejlepší zvolit ve stejném stylu i varnou desku. Ideálním párovým spotřebičem k uvedené nové troubě jsou designově a barevně sladěné varné desky se čtyřmi plynovými hořáky; jeden z nich je trojkorunkový.

I když varná deska evokuje svým vzhledem staré časy, nechybějí jí bezpečností ventily, které uzavřou přívod plynu v případě náhodného zhasnutí plamene způsobeného průvanem či přetečením vařené potraviny. Tradiční knoflíkové ovládání je vybavené integrovaným zapalováním, takže už nikdy nebudete muset hledat sirky.

Desky mají šířku 59 cm a jsou osazeny dvěma robustními litinovými mřížkami, které umožňují plynule posouvat nádobí po desce, aniž by se převrhlo. Antracitový model má označení Whirlpool GMT 6422 AN a jasmínový Whirlpool GMT 6422 OW.

Doporučená cena je u obou barevných provedení 5 990 Kč.

plynovy-sporak-Whirlpool-GMT-6422-OW

obr.: Model plynové varné desky Whirlpool-GMT-6422-OW v jasmínové barvě.

Rustikální vestavné trouby a varné desky Whirlpool→


Rustikální sporáky

„Přestože stále více zákazníků dává přednost vestavným spotřebičům, nemalou skupinu nadále tvoří ti, kdo vybírají volně stojící sporák. Pokud preferují rustikální design, doporučujeme novinku od značky Indesit," říká Darina Papáčová, odbornice značek Whirlpool a Indesit, a dodává:

„Jedná se o nejrozšířenější koncepci sporáku s šířkou 50 cm, elektrickou troubou a plynovou varnou deskou, na níž se nacházejí 4 hořáky. Trouba má objem 60 litrů a pro její čištění lze využít systém Hydroclean – rozpuštění nečistot pomocí páry."

Také sporák je v nabídce v jasmínové nebo antracitové barvě. Antracitový model má označení Indesit IS5G8MHA/E a jasmínový Indesit IS5G8MHJ/E. Oba spadají do energetické třídy A.

Doporučená cena je v obou případech 9 790 Kč.

cerna-trouba-Indesit-IS5G8MHAE

obr.: Model rustikálního sporáku Indesit-IS5G8MHAE v antracitové barvě.

otevrena-trouba-Indesit-IS5G8MHJE

obr.: Model rustikálního sporáku Indesit-IS5G8MHJE v jasmínové barvě.

Rustikální volně stojící sporáky Indesit→

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Ostatní”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop