SWN Moravia – spolehlivý dodavatel vašeho schodiště

SWN Moravia – spolehlivý dodavatel vašeho schodiště

Komerční sdělení | Neděle, 17. listopad 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Společnost SWN Moravia je dlouholetým, ryze tuzemským výrobcem schodišť, zábradlí a souvisejících konstrukcí. Historie společnosti sahá až do roku 1996, kdy na základě nápadu majitelů vznikla prakticky na zelené louce malá truhlářská dílna. Nejdříve se společnost profilovala jako zakázkové truhlářství, avšak postupem času se již plně soustředila pouze na výrobu schodišť.

Od založení společnosti byla celá výroba orientovaná téměř výhradně na dřevěná schodiště, která tehdejší stavební trh postrádal a vyžadoval. V tomto odvětví se postupně výroba vyprofilovala jako kvalitní dodavatel, který neváhal investovat do moderních technologií a výrobních postupů tak, aby bylo docíleno maximální funkčnosti, kvality provedení a estetiky. Vzhledem k produkci byla společnost jako jedna z mála schopna reagovat i na větší poptávky a projekty, takže získávala kladné reference i u větších stavebních firem.

Postupem času stavební trh začal více inklinovat ke konstrukcím schodišť kombinujícím více materiálů. Nejzásadnější byl požadavek skloubení kovových a dřevěných komponent. Mnohé konkurenční společnosti to řešili kooperací s jinými dodavateli. Ne však SWN. Majitelé se raději rozhodli pro vlastní cestu a pustili se do výstavby kovodílny. Od té doby začala společnost s produkcí vlastních kovových částí schodišť přímo v jednom areálu pod jednou střechou. To se záhy ukázalo být velmi dobrým rozhodnutím, jelikož se rychle zjistilo, že je nutné řešit spoustu do té doby neznámých technických detailů se spojením obou materiálů. Vývoj se neobešel bez improvizování, zkoušení a objevování. Ale to všechno jsou neocenitelné zkušenosti, které jsou nepřenositelné. Na základě těchto zkušeností už byl jen krůček i k použití dalších materiálů, jakými jsou například sklo či další moderní materiály.

drevene-schodiste-swn-moravia-nevada-klasik-detaill

Při výrobě schodišť je vždy kladen velký důraz na kvalitu použitého materiálu a technologii zpracování podle certifikovaných postupů a metod. Veškeré dřevo, které se při výrobě schodišť používá, je sušeno vlastními sušárnami přímo v areálu výroby SWN. Ostatní nakupované materiály pocházejí pouze od spolehlivých, prověřených a certifikovaných dodavatelů. Výroba využívá nejmodernějších technologií od počátku produkce až po výslednou montáž. Zaměřování schodišť je realizováno digitálními 3D skenery, výroba využívá moderní CNC obráběcí centra, projekce schodišť se provádí v profesionálních specializovaných programech. Všechny tyto metody zaručují vysokou míru přesnosti a jakosti všech výrobků. SWN Moravia disponuje odpovídajícími zkouškami a certifikáty kvality, kterými jsou kupříkladu Certifikát výrobku č. 1163/222/§5a/2010 na Masivní dřevěná schodiště a také Certifikát na Výrobu kovových a kombinovaných schodišť TÜV SÜD Czech s.r.o.

Proto každý zákazník, který se rozhodne pro SWN Moravia jako svého dodavatele schodiště, má jistotu, že jeho zakázka kompletně vzniká ve výrobních prostorách společnosti a nese v sobě veškeré know-how, kterým výroba disponuje. Budeme velmi rádi, když i vy oceníte naše kvality a rozhodnete se pro toho nejlepšího výrobce schodišť na tuzemském trhu – pro SWN Moravia.

Více info: www.swn-schody.cz

DaS 6-2019
Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Schodiště”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop