Tisk
Přijďte se podívat, jak roste typová dřevostavba, a odneste si předplatné zdarma!

Přijďte se podívat, jak roste typová dřevostavba, a odneste si předplatné zdarma!

Dagmar Šimonová | Pondělí, 02. duben 2012 |

Přidat na Seznam.cz

Společnost MS Haus s.r.o. pořádá v sobotu 28. 4. 2012 den otevřených dveří. Dny otevřených dveří se staly již každoroční tradicí. Pokud tedy jste příznivci kvalitního, rychlého, ekologicky a hlavně ekonomicky úsporného bydlení, zveme Vás co nejsrdečněji na tuto předváděcí montáž dřevostavby, kde si můžete prohlédnou, jak se dům touto technologií staví. Letošní rok padla volba na stavbu přímo v Praze v Třebonicích v ulici Do zahrádek II, nedaleko obchodního centra Metropole Zličín, autobusového nádraží a zastávky metra Zličin.

Přízemní dřevostavba vyroste v průběhu jednoho dne

Dny otevřených dveří společnosti MS HausPro tuto příležitost byl zvolen nejoblíbenější dům z portfolia společnosti, bungalov MS 04 ve variantě D, který je doplněn garáží. S montáží domu bude započato v ranních hodinách a již v odpoledních hodinách bude k vidění hotová konstrukce dřevěných stěn včetně oken a fasádního systému a nosné konstrukce střechy s komínema krbem. Můžete se tedy přesvědčit, že ráno bude na staveništi připravena pouze betonová deska s izolací proti zemní vlhkosti, ostatní konstrukce budou montovány v průběhu dne.

 

MS Haus, bungalov MS 04MS Haus, bungalov MS 04Jedná se o přízemní stavbu, která je svou promyšlenou dispozicí vhodná pro tří až čtyř člennou rodinu. Dispozice je navržena jako spojený prostor obývacího pokoje s jídelnou a kuchyní, který je přímo propojen s ostatními místnostmi. Příjemná dispozice domu je dále doplněna použitím desek FermacellGreenline, které jsou již v domech společnosti MS Haus s.r.o. standardem. Tyto desky zlepšují vnitřní prostředí domu mimo jiné tím, že přírodní Keratin dokáže vázat škodliviny a pročišťovat vzduch v místnosti. Spolčenost MS Haus je jedinou společností, která používá tyto desky ve standardní konstrukci.

 

MS Haus spolupracuje s profesionály

MS Haus - bungalov MS 04, varianta DVzhledem k otevřenému prostoru domu je vhodné v domě umístit krbová kamna či krb, který dokáže prohřát všechny místnosti domu. Pro tento typ domu bylo téměř ideální použití prefabrikovaného, pouze ze dvou dílu složeného komínu, dodávaného společností Schiedel. Jedná se o komín Scheidel Kingfire Parat. Tento komín je unikátní v tom, že do tělesa komínu již zabudovaný krb a proto tento sytém zabírá plochu menší než 0,4m2 včetně obložení. Doba montáže komínu na stavbě netrvá déle než hodinu o čemž se také můžete přesvědčit v odpoledních hodinách . Tento systémový komín s krbem se do dřevostavby hodí nejen pro jeho vysokou prefabrikaci, ale i protože výkon krbu je přizpůsoben tepelné ztrátě domku, která nepřekročí hodnotu 5 kW a obytný prostor nebude neúměrně přetápěn.

 

Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Pro případné dotazy budou zaměstnanci firmy připraveni zodpovídat Vaše dotazy. Od 23.06.2012 bude vždy od 9:00 do 17:00 hodin možné navštívit tuto dokončenou typovou dřevostavbu!

Prvních 50 návštěvníků obdrží zdarma půlroční předplatné časopisu Dřevo&Stavby, kde se mohou seznámit s dalšími druhy a typy dřevostaveb.

Vaše komentáře (1)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop