Tisk
Den zavřených dveří na stavbě dřevostavby společnosti MS Haus

Den zavřených dveří na stavbě dřevostavby společnosti MS Haus

Lucie Němcová | Úterý, 18. červen 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Dne 22.6.2013 zveme zájemce o domy z nabídky společnosti MS Haus s.r.o. na prohlídku rodinného domu typu bungalov - MS 07 a zároveň na prohlídku atypického domu před dokončením v Hradci Králové.

 Přijďte si prohlédnout dvě stavby společnosti MS Haus s.r.o. na stejném místě a zároveň získejte možnost získat zajímavý bonus - komín s krbem Schiedel Kingfire zdarma při realizaci pouze vrchní stavby zvenčí dokončené nebo elektrické podlahové topení v celém domě zdarma, barevných oken a barevné fasády při realizaci minimálně vrchní stavby na klíč dle popisu konstrukce a rozsahu dodávky*.

86dc39298b2ef0979e2b9625f87ad085Zároveň je možno si prohlédnout ještě volné pozemky pro domy 4 - 5 + kk o užitkové ploše 108 m2. V případě předběžné dohody při příležitosti dne zavřených dveří je možno získat tento dům s pozemkem v ceně 3,6 mil. Kč. Záruka na konstrukci domu je 30 let. Předpoklad k nastěhování 4. čtvrtletí 2013.
Více informací naleznete zde.

Stavby probíhají na adrese:
ul. Františka Žaloudka
Hradec Králové - Svobodné Dvory

Vzhledem k omezenému prostoru na místě staveniště je nutné objednání času prohlídky na telefonním čísle +420 603 158 582 nebo na mailové adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Těšíme se na Vaše telefonické rezervace času prohlídky.

Na Vaši účast se těší celý realizační tým společnosti MS Haus s.r.o.

Dřevostavby MS Haus - záruka kvality

Společnost MS Haus je členem tuzemské Asociace dodavatelů montovaných domů a je držitelem Dokumentu národní kvality. Využívá certifikovanou výrobu vnitřních i vnějších stěn a stropů. Výroba a staveništní montáž jsou dozorovány Výzkumným a vývojovým ústavem dřevařským v Praze. Každý prvek je pečlivě kontrolován a sledován, než je umístěn do konstrukce. Další nespornou výhodou certifikace dle Dokumentu národní kvality je nejen kontrola technologie výroby a ale i kontrola teoretické a praktické znalosti všech členů výrobních a montážních čet a tím zaručuje stále stejně vysokou kvalitu provedených prací.

*Nárok na slevu je podmíněn uzavřením smlouvy o budoucí smlouvě o dílo s objednávkou projektu do 30.7.2013. Zahájení realizace nejpozději jaro 2014.

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (1)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop