Tisk
Je vybráno: <small>Salon dřevostaveb 2015 zná své projekty</small>

Je vybráno: Salon dřevostaveb 2015 zná své projekty

Dagmar Čechová | Středa, 12. listopad 2014 |

Přidat na Seznam.cz

V uplynulých dnech proběhl výběr jednotlivých projektů, které budou představeny v rámci jubilejního 10. ročníku SALONU DŘEVOSTAVEB. Jedná se o největší nesoutěžní přehlídku české a slovenské dřevěné architektury. 


Salon dřevostaveb je určen všem zájemcům o dřevostavby z řad odborné i laické veřejnosti. Vznikl s ambicí zviditelnit kvalitní českou a slovenskou architekturu ze dřeva a v průběhu uplynulých let se vyvinul v ucelenou přehlídku moderní dřevěné architektury u nás.

SD logo 2015Hlavním bodem Salonu je výstava jednotlivých projektů, která má svou premiéru již tradičně v rámci veletrhu Dřevostavby na výstavišti v pražských Holešovicích (ve dnech 11. – 14. února 2015).

Návštěvníkům se představí celkem 40 staveb z Čech i ze Slovenska. Kritériem je realizace, která je odpovědná k životnímu prostředí a zároveň nerezignuje na kvalitu architektury a designu.

Těm, kteří by se k jednotlivým projektům rádi vrátili, je určena publikace Ročenka dřevostaveb 2014, která obsahuje všechny stavby včetně půdorysůa průvodního slova jejich architektů.

SALON DŘEVOSTAVEB je také o sdílení a setkávání a asi se shodneme, že 10. ročník je důvod k oslavě! Za celou dobu jeho existence ho navštívila řada celebrit z řad zahraničních architektů. Proto jsme připravili překvapení a v nejnovější Ročence se ohlédneme za prací vybraných zahraničních hostů, kteří nás v minulosti navštívili.

 

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop