Tisk
Generace R. a další vypínače Hager na výstavě Designblok

Generace R. a další vypínače Hager na výstavě Designblok

Administrator | Středa, 07. říjen 2015 |

Přidat na Seznam.cz

Může obyčejný vypínač vzbudit emoce? Ten obyčejný asi ne. Ale jsou vypínače, které to dokážou. Seznamte se s Generací R. – nejnovější řadou vypínačů, které společnost Hager představí na již 17. ročníku veletrhu Designblok. Letošní Designblok se koná 22.-27.10. v Průmyslovém paláci v pražských Holešovicích.

 

„Vypínače a zásuvky v dnešní době neslouží jen jako funkční prvky, ale také jako rozhodující detaily, které propojují celkový koncept budovy a dotvářejí konečný dojem z interiéru,“ vysvětluje Thomas Grund, generální ředitel společnosti Hager Electro v České republice.

Největší zájem je o přírodní materiály

První možnost seznámit se vypínači Generace R. zblízka měli návštěvníci v Německu na výstavě Light & Building. A to nejen si je prohlédnout, ale i poznat doslova na vlastní kůži. Zájem byl opravdu velký, reakce překvapivé a výsledek? Největšími favority z předváděných materiálů dle názoru návštěvníků byly dub, kůže, břidlice, beton a dva akrylové odstíny červené a oranžové.

„Dřevo, břidlice nebo beton působí na omak prostě úplně jinak,“ uvedl kreativní ředitel Thomas Biswanger, který se spolupodílel na výběru materiálů pro Generaci R. „A tento dojem se může v průběhu let, kdy bude vypínač používán, ještě umocnit nebo pozměnit. Vezměte si například kůži, ta jako materiál nestárne, pouze se mění a přetváří. Kvalitní kožené křeslo získá postupem času patinu, stane se jedinečným a nezaměnitelným."

Akryl R.1Berker R.1Berker R.1_Leder

 

Spínače Generace R. můžete mít ve formě přístrojů pro klasickou instalaci, které jsou k dostání od běžných zásuvek, přes datovou techniku, žaluziové spínače, stmívače, pohybová čidla, až po termostaty. Navíc ale máte možnost rozšířit svou klasickou elektroinstalaci o bezdrátové ovládání, případně zvolit maximálně pohodlné řešení v podobě inteligentní elektroinstalace KNX.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop