Tisk

Veletrh FOR WOOD představí dřevostavby jako stavební systém budoucnosti

Redakce | Pondělí, 11. červenec 2016 |

Přidat na Seznam.cz

V pořadí jedenáctý ročník tradičního veletrhu FOR WOOD zaměřený na téma dřevostavby, technologické postupy při jejich výstavbě a využití dřeva ve stavebnictví od konstrukce až po střechu, se letos opět uskuteční na výstavní ploše PVA EXPO PRAHA ve dnech 20. až 24. září.

Spolu s přehlídkou oborových trendů bude pro návštěvníky připraven i bohatý doprovodný program a poradenský servis. Setkáte se na něm s technologickými inovacemi, konstrukčními prvky dřevěných staveb, moderními materiály umožňujícími navrhovat náročné konstrukce, a také s odpovídajícím softwarovým vybavením, stroji a nářadím. Návštěvníci se dozvědí, jaké jsou výhody a nevýhody dřevostaveb, jak vybrat ten nejlepší materiál, případně jaké technologické postupy mohou na zhotovení dřevostavby s výhodou použít.

Nebude chybět ani bohatý doprovodný program ve formě přednášek pro laickou i odbornou veřejnost, seminářů, konferencí a specializovaných poraden. Mezi tradiční vystavovatele patři jedničky tohoto oboru – například společnosti ATRIUM, CELET, DOMY D.N.E.S., HAAS FERTIGBAU a RD RÝMAŘOV, dodávající širokou paletu dřevostaveb na klíč, CIUR nabízející systémy pro úsporu energií, GOOPAN BUILDING zabývající se stavebním systémem ze sendvičových panelů, nebo HPM TEC specializující se na stavební vruty a kotevní techniku.

Zájemci o návštěvu veletrhu FOR ARCH mohou navíc po vyplnění jednoduchého formuláře na stránce forarch.cz/sleva získat poukaz na vstupenku se slevou 20 procent.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop