Tisk
Novinky v oboru dřevostavby - všechno na jednom místě

Novinky v oboru dřevostavby - všechno na jednom místě

Redakce | Středa, 23. listopad 2016 |

Přidat na Seznam.cz

Co vše se skrývá za pojmem dřevostavba? Přijďte se přesvědčit na Výstaviště Praha - Holešovice začátkem února, kdy moderní dřevostavby oslaví svůj svátek. Během čtyř dnů, kdy bude probíhat veletrh DŘEVOSTAVBY, bude co vidět, čemu se naučit, co si zkusit a co získat.

Malá dřevěná chaloupka už byla

Představa, že dřevostavba je taková malá chaloupka typu „co les dal", dnes už skutečně neobstojí ani v pohádkách. Potvrzením těchto slov je zájem všech předních výrobců dřevostaveb v oboru, z nichž každá přispěje něčím originálním, zajímavým a novým. Uvidíte moderní dřevostavby i tradice dodržující rustikální stavby, oslnivé kombinace dřeva s dalšími moderními materiály, designové skvosty architektů ze severu i jihu. Za touto krásou stojí moderní technologie, chytré stroje, dokonalé pomůcky a šikovné ruce. Jednou z perel doprovodného programu pak v rámci Salonu dřevostaveb bude i mezinárodní konference na téma „Tall Wood" - tedy dřevěné vícepodlažní budovy!

IMG 4079IMG 4094IMG 4385

To hlavní, co veletrh nabízí, ale tkví v osobních kontaktech a přímém jednání. Budete mít možnost pohovořit s firmami, které nabízejí dřevostavby na klíč, individuální dřevostavby i typové rodinné domy, porovnat si nabídky. Získat nikým a ničím nezprostředkovanou představu. Svůj rodinný dům - ať už montovanou dřevostavbu, srub nebo roubenku - navíc můžete objednat hned tady.

Technologie, technika, mistři a machři

Veletrh DŘEVOSTAVBY 2017 nabídne novinky v oborech: dřevostavby, konstrukce, materiály, Izolace, fasády, okna a dveře, střechy, podlahy, schodiště, stroje, nářadí, spojovací materiál, software, dětská hřiště či inteligentní domácnost. A také pestré workshopy zaměřené na různá stavebně konstrukční řešení.

mac rakusko 02PALLAS EXCLUSIVE 16shutterstock 360840407

 

K vrcholům bude patřit akce PROFESIONÁLOVÉ PROFESIONÁLŮM protínající ve celý průběh veletrhu. Workshop je zaměřen na předání zkušeností profesionálů z oboru dřevostaveb svým kolegům profesionálům, kteří o tento obor zajímají. Ti první znají „fígle", ti druzí mají chuť, obě skupiny pak spojuje znalost řemesla. Každý den bude připraveno několik témat, kde profesionálové předvedou ta nejlepší řešení. Zájemci získají jakýsi řemeslný postgraduál i cenné kontakty.

Vícepodlažní dřevostavby skutečností

EGMR4YJaká je budoucnost pasivních dřevostaveb po roce 2020? Jde jen o jednogenerační chaloupky? Myslíte, že dřevostavba nemůže být vícepatrová?

Vícepodlažní budovy ze dřeva – donedávna sen, dnes skutečnost. Na tento světový trend navazují i čeští architekti, inženýři a technici a na veletrhu předvedou výrazný „český příspěvek". Vícepodlažní domy budou realitou letošního veletrhu DŘEVOSTAVEB 2017. Možná se i Vy stanete čerstvým majitelem takového domu. Přijďte se podívat.

Veletrh DŘEVOSTAVBY 2017 se blíží!

Souběhu loňského veletrhu DŘEVOSTAVBY a MODERNÍ VYTÁPĚNÍ se zúčastnilo 355 firem. Kromě tuzemských, to byly i vystavovatelé ze Slovenska, Rakouska, Německa, Polska a Itálie. Počet návštěvníků loňského veletrhu byl 28.700.

Na ten nadcházející veletrh srdečně zve pořadatel, společnost Terinvest, i vás. Zapište si proto do kalendáře nejdůležitější datum - 2. - 5. února 2017, výstaviště v Praze-Holešovicích.

Vaše komentáře (1)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop