Tisk
I dřevostavby mají svá slabá místa. Při plánování dřevostavby si dejte pozor na:<small></small>

I dřevostavby mají svá slabá místa. Při plánování dřevostavby si dejte pozor na:

Jindřiška Kleknerová | Pondělí, 13. únor 2017 |

Přidat na Seznam.cz

Když se mě někdo zeptá, jestli jsem v naší nové dřevostavbě spokojená a co bych udělala jinak, osobně zmíním zvukovou izolaci. Jemně řečeno, není ideální a při příští stavbě bych se snažila si tuto věc lépe pohlídat. Měla jsem si již dříve přečíst článek mé kolegyně ...

...Lucie Němcové s názvem Citlivá místa dřevostavby. Pokud máte jen trochu času nazbyt a energie se před či již v průběhu stavby alespoň trochu dostává, pak vám jej srdečně doporučuji přečíst.

Není to ale ani náhodou jediný text, který vám může pomoci se vyvarovat nepříjemností, které mnohdy není možné řešit po dokončení stavby. Možná vám můžeme poradit Jak a s kým neljlépe stavět.

Ideální je pořídít si náš Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb 2017, případně využít možností, které nabízí jeho online verze. Dalším zdrojem dodavatelů, tentokrát ověřených (jedná se o seznam společností, jejichž kvalitu zaručujeme na základě referencí jejich klientů) nabízíme k nahlédnutí v sekci Ověřený dodavatel moderních dřevostaveb.

Za největší naše bohatství však považujeme sekci Redakční návštěv, ve které najdete přímé a čerstvé zkušenosti stavebníků, kteří již postavili před vámi...

Přeji hezké počtení

a krásný týden

Jindřiška Kleknerová

 

Těžce zařaditelná publicistka s lehce technickými předpoklady. Zajímám se o texty začínající básněmi a končící optimalizovanými články s příslušným počtem klíčových slov… S pokorou bydlím v nové dřevostavbě a spravuji tento web. Obojí mi dělá radost.

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop