Tisk
Právě vychází PROFIspeciál 2017: <small>K objednání do 10.7. zcela ZDARMA!</small>

Právě vychází PROFIspeciál 2017: K objednání do 10.7. zcela ZDARMA!

Redakce | Pátek, 30. červen 2017 |

Přidat na Seznam.cz

Speciál se zabývá diskutovanými tématy v oboru dřevostaveb, podává ucelené informace o aktuální nabídce a situaci v oboru a je určen širokou odbornou veřejnost. Stáhněte si ZDARMA verzi online anebo si PROFIspeciál 2017 v tištěné podobě objednejte ještě dnes.

PROFIspeciál 2017 je ZDARMA (při objednání do 10.7. neplatíte ani poštovné) a je určen pro odbornou veřejnost profesně spojenou se zpracováním dřeva a jeho využitím ve stavebnictví právě v oboru dřevostaveb.

Osmý ročník speciálního vydání časopisu DŘEVO&stavby, který připravujeme ve spolupráci s oborovým portálem www.tzb-info.cz, vychází i letos s přílohou - supplementem DŘEVO&stavby pro města a obce.


PROHLÉDNOUT SI NEBO STÁHNOUT PROFIspeciál 2017 v online verzi


OBJEDNAT SI PROFIspeciál 2017 ZDARMA



PROFIspeciál 2017

Vybráno z obsahu:
Novela stavebního zákona – legislativní vývoj a vliv na české stavebnictví, budovy s téměř nulovou spotřebou, kombinace tepelného čerpadla a fotovoltaického systému, použití dřeva ve vícepodlažních budovách, požární odolnost a bezpečnost lehkých dřevěných skeletů budov, komín v těsné dřevostavbě, ochrana před bleskem pro dřevostavby podle platné legislativy ČR, prostorová akustika v bytových interiérech, montáž stěny pro akusticky chráněnou místnost, suché podlahy – lehké a přesto účinné, diagnostika a akustika dřevostaveb v obraze, drcená sláma jako stavební materiál, základní principy a metody navrhování tesařských spojů, moderní trendy v technologii výroby oken a dveří.

DŘEVO&stavby pro města a obce (supplement)

Vybrané okruhy témat:
Aktuální dotační programy, zadávání veřejných zakázek, zdravé vnitřní prostředí v českých školách, rozhovor s Kevinem Flanaganem o městech budoucnosti, realizace pro edukaci a realizace pro veřejný prostor (hasičská zbrojnice, komunitní kostel, stadion nebo tribuna), realizace pro bydlení.


 

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop