Na semináři Dřevostavby ve Volyni představí Fermacell novinky v sortimentu a publikacích

Na semináři Dřevostavby ve Volyni představí Fermacell novinky v sortimentu a publikacích

Redakce | Středa, 21. březen 2018 |

Přidat na Seznam.cz

22. mezinárodního odborného semináře DŘEVOSTAVBY, pořádaného Vyšší odbornou školou Volyně ve dnech 28. a 29. 3. 2018, se jako tradičně zúčastní v roli partnera semináře i Fermacell. Na své expozici v dílnách představí odborné veřejnosti kromě jiného i nové obkladové panely fermacell Design a rozšířený Požární a akustický katalog konstrukcí fermacell.

S prezentací na téma „Suché podlahy v dřevostavbách - lehké a přesto účinné" seznámí účastníky semináře Dipl.- Ing. (FH) Jaroslav Benák, vedoucí technického oddělení Fermacell.

Nové obkladové panely fermacell Design jako stabilní a vysoce únosné desky s finální povrchovou úpravou (barevné provrchové úpravy, dřevěné dekory, potisky a další) rozšíří nabídku fermacell pro obklady konstrukcí. Aktualizované vydání Požárního a akustického katalogu konstrukcí fermacell z ledna 2018 představuje ucelený podklad odzkoušených a certifikovaných parametrů systémů fermacell. Projektant, architekt, požární preventista, stavební fyzik, realizační firma, student, investor a další v něm na jednom místě najde všechny technické parametry k požární odolnosti, akustickým a statickým vlastnostem, skladbám a řešením.

Mezinárodní odborný semináře Dřevostavby se i letos koná tradičně ve středu a čtvrtek před Velikonoci v areálu školy. I v letošním roce mají všichni účastníci možnost navštívit souběžně pořádaný bezplatný workshop. Ve čtvrtek dopoledne to bude workshop na téma „Stavebně-fyzikální problémy moderních dřevostaveb" ve spolupráci s UCEEB (Univerzitní centrum energeticky efektivních budov). V rámci semináře Dřevostavby bude rovněž představeno „Vzdělávací středisko (nadregionálního významu) pro zpracovatelský průmysl".

drevostavba-dreveny-chodnik-slunolam-modre-nebe-fermacell-james-hardie

Fermacell
v dřevostavbách

Jak na technické řešení dřevostavby s využitím systémových prvků Fermacell?

Stáhněte si bibli dřevostavbařů!

Cílem publikace je představení problematiky návrhu konstrukcí dřevostaveb od základních požadavků jako je:

  • statika a stabilita,
  • požární bezpečnost,
  • ochrana proti hluku,
  • tepelná ochrana a
  • ochrana proti vlhkosti,

přes detaily až po provádění konstrukcí na bázi dřeva, včetně legislativy v ČR a statických výpočtů.

Publikace je určena pro projektanty, architekty, provádějící firmy, studenty, ale i laiky.

STÁHNOUT BIBLI DŘEVOSTAVBAŘŮ

 
Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop