Den otevřených dřevostaveb je již za dveřmi!

Den otevřených dřevostaveb je již za dveřmi!

Redakce | Pondělí, 23. září 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Už v sobotu 5. 10. 2019 si budou moci návštěvníci po celé České republice ZDARMA prohlédnout 38 rozestavěných i dokončených dřevostaveb.

Domy budou otevřeny od 10:00 do 17:00 za přítomnosti odborníků z prověřených firem v ADMD, kteří staví dřevostavby v souladu s certifikací Dokument národní kvality.

Fotosoutěž pro návštěvníky akce Den otevřených dřevostaveb

Navíc se návštěvníci mohou zapojit do fotosoutěže o 23 cen v celkové hodnotě 270 000 Kč. Stačí se vyfotit u navštívené stavby a napsat nám, proč si chtějí postavit dřevostavbu.

V soutěži pak mohou získat jednu z hodnotných cen, kterou využijí při výstavbě svého nového domu jako například konstrukční desky od společnosti Rigips, topné zrcadlo od společnosti ES systems produkt s.r.o., paletu minerální kamenné izolace od společnosti Isover a spoustu dalších cen.


drevoastavby-casopis-titulka-5-2019-228x272

Roční předplatné časopisu DŘEVO&stavby pro pět návštěvníků každé dřevostavby v rámci Dne otevřených dřevostaveb!

Mediální partner akce Den otevřených dřevostaveb, vydavatelství PRO VOBIS s.r.o., vydavatel časopisů o dřevostavbách DŘEVO&stavby, sruby&roubenky, Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb, ročenek PASIVNÍ domy a PROFIspeciál, pro vás přichystal speciální dárek.

V každé otevřené dřevostavbě bude pro 5 návštěvníků připraveno roční předplatné časopisu DŘEVO&stavby, největšího tištěného časopisu zaměřeného na dřevostavby v České republice.

 

Seznam otevřených dřevostaveb

Kompletní seznam otevřených staveb a veškeré informace o akci najdete na webu www.DenDrevostaveb.cz. Otevřené dřevostavby si můžete také prohlédnout na facebookové události.

Navštivte dřevostavby nejen ve Vašem okolí! Můžete se přesvědčit o kvalitní a pečlivé práci certifikovaných dřevostavitelů z ADMD, získat důležité technické informace a také načerpat inspiraci při výběru svého nového domu.

Záštitu nad akcí Den otevřených dřevostaveb převzal ministr zemědělství Miroslav Toman.

ing-lenka-trandova-reditelka-admd
Ing. Lenka Trandová
ředitelka ADMD

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop