Evropský veletrh Dach + Holz 2020 Stuttgart

Evropský veletrh Dach + Holz 2020 Stuttgart

Markéta Kristová | Středa, 20. listopad 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Dvě řemesla, jeden veletrh: DACH+HOLZ International 2020 je od 28. do 31. ledna 2020 místem setkání pro tesaře a pokrývače z celé Evropy. V centru pozornosti stojí společné výzvy a navázání nových kontaktů v rámci odvětví dřevěná stavba, vnitřní výstavba, střechy a stěny. Toto vyjadřuje rovněž motto veletrhu: „Náš veletrh, naše síla!"

Ředitel pořadatelské společnosti Dieter Dohr (GHM pořadatel veletrhu): „Na veletrhu DACH + HOLZ International 2020 získají odborní návštěvníci odpovědi na své otázky živě a v barvách. Společně s našimi podporujícími sdruženími nabízíme perfektní kontaktní místo pro všechny řemeslné firmy z tesařského a pokrývačského oboru a také pro kvalifikované pracovní síly budoucnosti."

V šesti výstavních halách stuttgartského výstaviště veletrh zabezpečí dostatečnou možnost výměny zkušeností mezi profesionály. Veletrhu se účastní rekordních 600 vystavovatelů z 20 zemí na výstavní ploše 50 000 m2, kteří představí nové produkty a řešení i formou živých ukázek, dále četné příklady z praxe a fóra, specifická pro dané odvětví.

ukazka-hala

K highlights veletrhu jistě bude patřit tzv. Den nových talentů a spolupráce ve veletržní úterý " řekl Dohr. Nejen v tento den, ale po všechny dny, mají studenti vstup na DACH + HOLZ International zdarma. Veletrh je totiž ideálním místem pro ty, kteří hodlají rozvíjet svou kariéru v oboru truhlářství, pokrývačství a klempířství. Mohou se tady doslova nadchnout, vidět a zažít, jak jsou řemesla moderní, digitální, pokroková a atraktivní.

strechy

Jeden pro všechny: DACH + HOLZ 2020 ve Stuttgartu nabízí nejenom o jednu veletržní halu navíc, ale také prohlídku jednotlivých hal, která bude pro návštěvníky příjemně optimalizovaná. Najdete zde intenzivní propojení stavebních řemesel ve všech halách. Tady se setkává světový dodavatelský průmysl se svými zákazníky a prostřednictvím přibližně 600 vystavovatelů představí nejen osvědčené produkty, ale i velké množství novinek, digitálních nástrojů, stejně jako mezioborových nabídek.

detail-strechy-uvnitr


Pozvánka na akci: pdfDACH_HOLZ_20_PPN_CZ.pdf

Další informace a vstupenky na www.dach-holz.com.

logo final_DZ

DaS 6-2019
Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

  • Banner

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop