Nový hit –⁠ online semináře o dřevostavbách

Nový hit –⁠ online semináře o dřevostavbách

Komerční sdělení | Středa, 05. květen 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Dřevostavby nabývají na oblibě nejen u zákazníků, ale také odborné veřejnosti. Projekt WOOD camp, obsahující sérii online seminářů ZDARMA, opět zaujal řadu profesionálů z oboru stavebnictví, kterých se na druhý seminář přihlásilo již více než 150.


Druhý úspěšný seminář projektu WOOD camp

V úterý 27. 4. 2021 proběhl další online seminář, tentokrát se zaměřením na materiály pro dřevostavby. S více než 150 přihlášenými, organizátoři překonali účast u předchozího semináře a potvrdili tak zvyšující se zájem odborné veřejnosti o téma dřevostaveb. Záznam z přednášek je již nyní k vidění na YouTube kanálu ADMD.


Zjistěte více o požární odolnosti dřevostaveb

Dalším tématem se od základního rozdělení dřevostaveb a materiálů posuneme k projekční části. Online seminář na téma Dřevostavba a požární odolnost se bude konat 18. 5. 2021 od 15:00 a přednášejícím bude Dipl. Ing. Jaroslav Benák.

Cílem semináře je představení problematiky dřevostaveb z hlediska požární odolnosti a bezpečnosti. Od základních požadavků přes návrhy a detaily až po řešení. Ukáže také účastníkům, že dřevostavba je bezpečnou konstrukcí splňující požadavky návrhu konstrukce staveb. Kapacita semináře je omezená, proto využijte REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ již nyní a buďte u toho online s námi.

Zapojte se a REGISTRUJTE na jednotlivé semináře právě teď→

Cílem těchto seminářů je motivovat odbornou veřejnost k navrhování dřevostaveb a profesionální práci při jejich výstavbě. Budujme komunitu profesionálů, kteří chtějí kvalitní dřevostavby!

WOOD camp_logo

WOOD camp je pod záštitou APOKS, AVMI, ČKLOP, FLD ČZU, LDF MENDELU, VOŠ a SPŠ Volyně, VVÚD a mediálními partnery jsou Časopis Stavebnictví, Dřevařský magazín, DŘEVO&stavby, Dřevostavitel a TZB-info.


Projekt organizuje ADMD

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je seskupením firem, které jsou přesvědčeny, že touha po kvalitním bydlení v dřevostavbě nemusí být pouhým snem. Odborníci a členové ADMD chtějí, aby se domy stavěly kvalitně a s ohledem na životní prostředí.

ADMD-logo-20-let

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop