Jak poznat  kvalitního dodavatele dřevostavby?

Jak poznat kvalitního dodavatele dřevostavby?

Redakce | Středa, 28. červenec 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Čím dál více investorů se v poslední době rozhoduje pro dřevostavbu. Její výhodou je rychlost výstavby, přesnost a také ekologie nosného materiálu domu. Je ale dobré vybrat si firmu, která staví nejen rychle, ale i kvalitně. Jak na to?

1. Firma má certifikaci Dokument národní kvality (DNK)

Tento certifikát ověřuje všechny důležité parametry dřevostavby a kontroluje to, co je pro dobrou stavbu a spokojeného zákazníka důležité.

2. Firmu vybírejte podle vašich sympatií

Je nezbytné, aby zástupce firmy, se kterým spolupracujete při výstavbě svého domu, rozuměl vašim potřebám. Pak vám může nejlépe pomoci navrhnout vhodná řešení. To, že bude stavba kvalitní, vám zaručí certifikace DNK.

3. Nenechejte se zlákat nízkou cenou

Nízká cena se u staveb musí vždy na něčem odrazit. Ať už to je kvalita použitých materiálů, vybavenost domu nebo výsledek provedené práce. Dobrá firma poskytne zákazníkovi kompletní informace o nacenění a jedná otevřeně.

Kvalitní dřevostavby v různé vybavenosti a cenové kategorii najdete u 25 prověřených firem, které jsou členy ADMD a mají certifikát DNK. Budou vám oporou při výběru i stavbě vašeho nového domu.

admd-logo-300x150

Více info: www.admd.cz

DaS-3-2021 Advert
Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop