Na živo s NOVATOPem!

Na živo s NOVATOPem!

Komerční sdělení | Úterý, 01. březen 2022 |

Přidat na Seznam.cz

Přijměte pozvání do expozice NOVATOP na stavebním veletrhu FOR WOOD 2022, který proběhne na výstavišti v Letňanech od 3.3. do 5.3. 2022. Po tak dlouhé době bude jistě příjemné se setkat tváří v tvář a přesvědčit se na vlastní oči o kvalitě a přesnosti jedinečného stavebního systému NOVATOP!

Expozici tým odborníků z NOVATOPu poprvé naplánovali tak, aby se na její přípravě mohl podílet firemní tým společně – při samotné montáži přiloží ruku k dílu i nejvyšší management. Expozice je navržena jako otevřený prostor pro setkání, místo provoněné dřevem, klidný ostrov uprostřed rozbouřených veletržních vod, kde můžete na chvilku zpomalit.

Navštivte NOVATOP na veletrhu FOR WOOD 2022 se vstupenkou ZDARMA!


Přijďte NOVATOP navštívit do veletržní HALY 2 veletrhu FOR WOOD ke stánku číslo B 18 , třeba jen na kus řeči anebo dobrou kávu, popovídat si o vašich stavitelských plánech, o firemní filozofii NOVATOP nebo možnostech systému NOVATOP, které jsou více méně omezené pouze vaší fantazií. Vzít s sebou můžete klidně i děti, pro které tu bude jako vždy připravené „kaploviště" plné multifunkčních dřevěných kostek Kapla, se kterými nakonec zažijí spoustu zábavy všechny generace.

Stáhnout vstupenku ZDARMA na veletrh FOR WOOD 2022

Slovo odborníka z NOVATOPu


„Pro mne je ohromným hnacím motorem, že předmětem našeho podnikání je uspokojování jedné z nejdůležitějších lidských potřeb. Hned po jídle a ošacení je bezpečný úkryt před nepřízní počasí hlavním důvodem, proč každé ráno vylézt z postele a jít do práce. Samozřejmě jde dnes ruku v ruce s touto nutnou potřebou i velká míra pohodlí, bezpečí, luxusu a zábavy, přesto ale nemluvíme o žádném „virtuálním" produktu. Právě naopak. Náš systém umožňuje lidem plnit si reálné sny o komfortním bydlení, plně v souladu s přírodou, a vybudovat si svoje bezpečné udržitelné místo pro život. Naše síla a odlišení od ostatních stavebních systémů spočívá v osobitosti, v jedinečné povrchové kvalitě, v precizních detailech obrábění a především v péči a pozornosti, kterou individuálně věnujeme každému zákazníkovi," vysvětluje předseda představenstva Jiří Oslizlo směr, kterým se NOVATOP už přes dvacet let svého působení na českém trhu ubírá.

Ing. Jiří Oslizlo AGROP NOVA
Ing. Jiří Oslizlo
předseda představenstva akciové společnosti AGROP NOVA, která NOVATOP vyrábí

Stavební systém NOVATOP totiž rozhodně není jen CLT


Díky ucelenému a v mnoha ohledech jedinečnému stavebnímu systému NOVATOP můžete mít z masivních dřevěných panelů postavený celý dům (stěny, příčky, stropy i střechu). Stejně tak jednotlivé produkty vyhoví i malým individuálním zakázkám. Velkou pozornost na sebe stahují poslední dobou designové akustické panely NOVATOP, které už v mnoha realizovaných objektech pomohly uživatelům vyladit prostorovou akustiku a významně tak zlepšily kvalitu jejich bydlení či pracovního prostředí. „Rádi se mazlíme s detaily a posouváme hranice našich výrobních možností. Děláme práci tak, aby bavila nejen nás, ale hlavně naše partnery i jejich zákazníky, a výsledkem byly stavby pro život. NOVATOP vnímám jako životní styl zaměřený na přírodu a hlavně osobní individualitu," doplňuje Jiří Oslizlo.

TIP NA ČLÁNEK: Jak se staví dřevostavba z CLT panelů NOVATOP?

Drevoastavby.cz | CLT panely NOVATOPDrevoastavby.cz | CLT panely NOVATOP

Drevoastavby.cz | CLT panely NOVATOPDrevoastavby.cz | CLT panely NOVATOP

Týmová expozice NOVATOP na veletrhu FOR WOOD 2022


Bez lidí, kteří mu vdechnou život, bude i sebelépe vyrobený dřevěný panel vždycky jen panelem. Bez odvážné vize architekta, pečlivosti zkušeného projektanta a bez zručné stavební firmy není možné dosáhnout dokonalého výsledku. Vždy jde o týmovou práci! Proto NOVATOP nikdy nepředstavuje jen své výrobky, ale především tým spolupracujících odborníků, který za všemi projekty z NOVATOPu stojí – od návrhu, přes výrobu až po finální realizaci. I v tom je, podle Jiřího Oslizla, expozice symbolická: „Kromě klasického týmu architekta, grafika a lidí z výroby na sobě totiž nese i dotek jednoho každého z nás. Víc prozrazovat nebudu, její skutečnou podobu odhalíme až na veletrhu. Věřte, že se opravdu těšíme na osobní setkání s každým z vás!"

DrevoaStavby.cz | NOVATOP jedinečný ucelený stavební systém na veletrhu For Wood 2022

NOVATOP logo

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop