Bydlíme s HAAS Fertigbau – Projekt INSTINKT ocení každý milovník prostorných bungalovů

Bydlíme s HAAS Fertigbau – Projekt INSTINKT ocení každý milovník prostorných bungalovů

Komerční sdělení | Čtvrtek, 06. duben 2023 |

Přidat na Seznam.cz

Nadčasová architektura bungalovů snad nikdy nevyjde z módy. Všechny pokoje v jedné rovině vám ušetří mnoho kroků do schodů a ze schodů. Moderní bungalovy se díky svým kompaktním rozměrům hodí prakticky na každý pozemek, působí elegantně a dobře zapadají do krajiny. Začněte vybírat z jejich katalogu dřevostaveb nebo je kontaktujte pro individuální projekt.

Instinkt 1-108

Bungalov Instinkt 1-108 nabízí na zastavěné ploše necelých 150 m2 kromě čtyř pokojů a kuchyňského koutu také prostor pro koupelnu, technickou místnost a sklad. Srdcem bungalovu je obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, s pohodlným přístupem přímo na terasu. Součástí domu je navíc garáž.

DrevoaStavby.cz - HAAS Instinkt 1DrevoaStavby.cz - HAAS Instinkt 1

 

Hlavní přednosti domu

Krytá terasa
Garáž součástí domu
Praktické členění prostoru

DrevoaStavby.cz - HAAS Instinkt 1DrevoaStavby.cz - HAAS Instinkt 1

 

Technická data

Vnější rozměry: 16,62 x 9,12 m
Užitná plocha celkem: 107.99 m²
Zastavěná plocha: 149.1 m²
Sklon střechy: 25º
Tepelná ztráta domu: 3.818 W
Spotřeba energie pro vytápění: 9,2 MWh/rok
Náklady na vytápění – tepelné čerpadlo (standard): 8.823 Kč/rok

VÍCE o projektu INSTINKT 1 společnosti HAAS →

Instinkt 2-129

Úctyhodných 129 m2 bungalovu Instinkt 2-129 je užitná plocha, která bude vyhovovat i těm nejnáročnějším uživatelům. Francouzská okna nabízejí možnost vyjít z obývacího a obou menších pokojů rovnou na krytou terasu. Půdorys je přizpůsobený současnému stylu života. Kromě dvou menších pokojů jistě oceníte prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, stejně jako dostatečně velkou ložnici a jako bonus pracovnu.

DrevoaStavby.cz - HAAS Instinkt 2DrevoaStavby.cz - HAAS Instinkt 2

 

Hlavní přednosti domu

Prostorný bungalov
Velmi světlý díky velkým francouzským oknům
Dřevěný obklad fasády v ceně

DrevoaStavby.cz - HAAS Instinkt 2DrevoaStavby.cz - HAAS Instinkt 2

 

Technická data

Vnější rozměry: 15,98 x 10,70 m
Užitná plocha celkem: 128.51 m²
Zastavěná plocha: 169.31 m²
Sklon střechy: 25º
Tepelná ztráta domu: 4.914 W
Spotřeba energie pro vytápění: 11,8 MWh/rok
Náklady na vytápění – tepelné čerpadlo (standard): 11.316 Kč/rok

VÍCE o projektu INSTINKT 2 společnosti HAAS  →

Slovo o společnosti

Haas je rodinný podnik, působící v oboru montovaných staveb. Již více než 50 let projektuje, vyrábí a realizuje vyšší segment rodinných domů, výrobních a průmyslových staveb, ale i zemědělských budov, to vše na bázi dřeva a hybridních technologií, a to formou dílčích dodávek nebo kompletních staveb na klíč. Haas se věnuje i novým obchodním oblastem, například dodávkám sestav pro tesařské a stavební podniky nebo bytovou výstavbu.

Firma je regionálně propojená se společnostmi v Německu, Rakousku a České republice a působí v sousedních zemích střední Evropy – především prostřednictvím exportu dodávek stavebních dílů v rámci obchodů typu B2B. Usilujeme o to, abychom patřili k vedoucím společnostem v této branži a pomocí silné značky Haas Fertigbau neustále posilovali naše postavení na trhu.

Díky standardizaci a vysokému stupni prefabrikace jsme mimořádně efektivní, dosahujeme v našich projektech krátkých realizačních dob a nadprůměrně vysoké kvality.

Naše produkty a řešení vždy odpovídají nejmodernějším technickým poznatkům a průběžně je dále zdokonalujeme – i ve spolupráci s výzkumnými ústavy a partnerskými firmami. Naším cílem je, abychom udávali standardy v naší branži a díky šetrnému zacházení s přírodními zdroji a díky odpovídajícímu výběru materiálů přispívali k zachování životního prostředí.

Díky silné síti kvalifikovaných partnerských firem, dodržujících na svých trzích naše výkonnostní standardy, dokážeme zákazníkům nabízet rozsáhlé portfolio výkonů ve standardně vysoké kvalitě, a to ve všech oborech. Vsázíme na dlouhodobé obchodní vztahy a dbáme na férový a partnerský přístup k našim dodavatelům a spolupracujícím podnikům.

Už v roce 1977, v době, kdy ještě nikdo veřejně nehovořil o tepelně izolačních parametrech, jsme přišli s energeticky úsporným domem, který měl hodnotu součinitele prostupu tepla U=0,22 W / m²K.

HAAS Fertigbau

VÍCE o firmě HAAS Fertigbau  →

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop