Stavební veletrh FOR ARCH 2023 – vstupenka ZDARMA ke stažení

Stavební veletrh FOR ARCH 2023 – vstupenka ZDARMA ke stažení

Markéta Kristová | Úterý, 05. září 2023 |

Přidat na Seznam.cz

Vstupenka zdarma na FOR ARCH 2023 je tu! Jako hlavní mediální partner vám opět nabízíme volný vstup na jedinečný stavební veletrh, který se bude konat v termínu od 19. do 23.9. 2023 v pražských Letňanech. Přidáte se?

Jak si stojí český trh s fotovoltaickými systémy? Kdo dosáhne na nejvýhodnější kotlíkové dotace? Co nabízí další etapa programu Nová zelená úsporám? Na tyto a mnohé další klíčové otázky najdou odpovědi návštěvníci zářijového stavebního veletrhu FOR ARCH 2023. O tom, jaký bude program veletrhu FOR ARCH se rozpovídali jeho organizátoři.

Navštivte FOR ARCH 2023 se vstupenkou ZDARMA


Na 34. ročník stavebního veletrhu FOR ARCH 2023 vám jako každý rok nabízíme vstupenku ZDARMA. Využijte jedinečné příležitosti získat přehled o nových produktech a technologiích v oblasti stavebnictví. Budete si moct osahat výrobky vystavujících společností a konzultovat osobně s odborníky řešení svých projektů domů a prodiskutovat vaše otázky ke stavbě domu. Navštivte největší a nejnavštěvovanější veletrh z oblasti stavebnictví v ČR se vstupenkou ZDARMA od časopisu DŘEVO&stavby!

VSTUPENKA ZDARMA na FOR ARCH 2023 ke stažení ZDE

ico-kalendar

Veletrh FOR ARCH 2023 – 19. až 23. 9. 2023, PVA EXPO PRAHA Letňany

Otevírací doba: (PO – PÁ: 10 – 18 hod) – (SO: 10 – 17 hod)

 

Jak získat vstupenku ZDARMA na FOR ARCH 2023


Naše vydavatelství časopisu DŘEVO&stavby, sruby&ROUBENKY je hlavním mediálním partnerem veletrhu a proto budeme opět rozdávat vstupenku zdarma na FOR ARCH. Stáhněte si vstupenky ZDARMA na veletrh teď a tady na odkazu níže nebo sledujte náš web, facebookové stránky, nebo se zaregistrujte k odběru novinek, a my vám odkaz na stažení vstupenky ZDARMA včas zašleme...

VSTUPENKA ZDARMA na FOR ARCH 2023 ke stažení ZDE

Časopis DŘEVO&stavby, sruby&ROUBENKY na veletrhu FOR ARCH


Na veletrhu budete mimo jiné moci navštívit i náš stánek s číslem A02 v HALE 5. Načerpáte u nás inspiraci ze světa dřevostaveb, získáte o nich cenné informace a budete si moci prolistovat všechna vydání našich časopisů DŘEVO&stavby a sruby&ROUBENKY, které budou na prodej za veletržní ceny. ZDARMA pro Vás bude připravena ročenka PASIVNÍ DOMY 2023 a PŘEHLED DODAVATELŮ A PROJEKTŮ DŘEVOSTAVEB 2023, které se stanou zdrojem cenných informací při hledání vhodného dodavatele Vašeho domu.

DrevoaStavby.cz | FOR ARCH 2023 PASIVNÍ DOMY 2023DrevoaStavby.cz | FOR ARCH 2022 PŘEHLED DODAVATELŮ A PROJEKTŮ DŘEVOSTAVEB 2023

 

Další informací o veletrhu FOR ARCH 2023

DrevoaStavby.cz | Veletrh FOR ARCH 2023

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop