Den otevřených dřevostaveb – jedinečná příležitost navštívit otevřené domy po celé ČR

Den otevřených dřevostaveb – jedinečná příležitost navštívit otevřené domy po celé ČR

Markéta Kristová | Pátek, 18. srpen 2023 |

Přidat na Seznam.cz

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) vám přináší říjnový Den otevřených dřevostaveb. Zjistěte, jak se bydlí v moderní dřevostavbě a v čem vyniká jejich konstrukce oproti klasické výstavbě. Přijďte se inspirovat a získejte cenné informace pro vaši vlastní stavbu.

Připojte se k nám na 10. jubilejním ročníku Dne otevřených dřevostaveb, který se koná 7. října 2023. Tato akce pořádaná Asociací dodavatelů montovaných domů (ADMD), nabízí jedinečnou příležitost pro všechny zájemce o dřevostavby. Během tohoto dne budou desítky rozestavěných i dokončených domů na bázi dřeva po celé republice otevřeny veřejnosti od 10:00 do 17:00 hodin.

Zažijte pocit z dřevostavby na vlastní kůži


ADMD každoročně přináší nové a inovativní akce a projekty pro oblast dřevostaveb, a letos to nebude jiné. 10. ročník Dne otevřených dřevostaveb bude nabízet kvalitní, energeticky úsporné, udržitelné a rychle realizovatelné bydlení. Mimo hotové a rozestavěné rodinné domy mohou být otevřeny nové zajímavé stavby veřejného sektoru, jako jsou základní a mateřské školy, objekty pro seniory nebo administrativní a obchodní prostory zhotovené z dřeva. Každoročně přibývá jejich počet a je fascinující vidět, jak výrobci dřevostaveb dokáží navrhnout a postavit takové konstrukce. A právě tato akce poskytne příležitost vidět, co dokáží výrobci s konstrukcemi na bázi dřeva v současnosti navrhnout a postavit.

První videopozvánka ADMD již naznačuje, že letošní jubilejní 10. ročník přinese opět širokou škálu kvalitního bydlení. Zdroj a autor: oficiální YouTube kanál ADMD

Dřevostavby – Optimální cesta k rychlému a kvalitnímu bydlení


Lenka Trandová, ředitelka Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD), zdůrazňuje, že vlastnictví rodinného domu zůstává prioritou pro mladé rodiny bez ohledu na ekonomické cykly. „Naši výrobci se dokáží vyrovnat s růstem cen energií, komodit a inflace díky svým inovacím, novým technologiím a investicím do projekce a výroby. I přes mírný cenový nárůst jsou dřevostavby stále optimální volbou pro rychlé, dostupné a kvalitní bydlení. Věříme, že to bude zřejmé i na letošním jubilejním 10. ročníku Dne otevřených dřevostaveb." zmiňuje Trandová.

Den otevřených dřevostaveb 2023

Zdroj a autor se souhlasem: ADMD

Zájem o Dny otevřených dřevostaveb stále roste – podrobnosti z minulého ročníku


Dřevostavby se stávají stále populárnější volbou pro rychlé, dostupné a zároveň kvalitní a komfortní bydlení. V roce 2022 navštívilo otevřené dřevostavby více než tisíc lidí a zájem o tuto akci každým rokem roste. ADMD věří, že na letošním 10. ročníku se může pochlubit podobnými účastnickými čísly. Zkušenosti zástupců členských firem ADMD, kteří byli osobně přítomni v různých domech, ukazují, že povědomí veřejnosti o dřevostavbách a jejich výhodách se každým rokem zvyšuje.

„Loňská akce přilákala více než tisíc návštěvníků, kteří měli možnost navštívit více než 50 certifikovaných dřevostaveb po celé České republice. Zájem o členství v naší asociaci se nezastavuje, a proto věříme, že i na 10. ročníku Dne otevřených dřevostaveb se budeme moci pyšnit podobnými účastnickými čísly", říká Lenka Trandová, ředitelka ADMD.

Přihlášky k návštěvě Dne otevřených dřevostaveb již letos dostupné online


Seznam otevřených dřevostaveb bude zveřejněn na webu ADMD během září 2023. Chcete-li navštívit některou z dřevostaveb, máte i letos možnost přihlásit se prostřednictvím online formuláře, který naleznete na webové stránce www.DenDrevostaveb.cz. Zde budou postupně zveřejňovány také další důležité informace a novinky týkající se letošního ročníku. Nezapomeňte také navštívit událost na sociálních sítích Facebook a LinkedIn, kde naleznete nejaktuálnější informace a prezentaci všech dřevostaveb, které budou otevřeny v sobotu 7. října 2023. Záštitu nad akcí Den otevřených dřevostaveb udělil Ing. Jozef Síkela, ministr průmyslu a obchodu.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop