Stavební firma ATRIUM slaví úspěšných 30 let na trhu dřevostaveb. Důkazem jsou spokojení klienti

Stavební firma ATRIUM slaví úspěšných 30 let na trhu dřevostaveb. Důkazem jsou spokojení klienti

Redakce | Čtvrtek, 12. říjen 2023 |

Přidat na Seznam.cz

Stavební firma ATRIUM, jednička na trhu dřevostaveb, oslavuje letos 30 let od svého založení. Tato významná milníková událost přináší příležitost nejen k oslavám, ale také k pohledu zpět na dlouhou cestu, kterou firma urazila na cestě k úspěchu a předala více než 1500 domů spokojeným zákazníkům.

1. Zrod a počátky firmy

Historie firmy ATRIUM se začala psát v roce 1993, kdy zakladatelé spojili své dovednosti a vášeň pro stavebnictví. S pouhými pár zaměstnanci a malým výrobním prostorem se firma pustila do prvního stavebního projektu. I když to na začátku nebylo jednoduché, zakladatelé měli jasnou vizi a odhodlání uspět.

2. Růst a rozvoj firmy

První úspěšný projekt byl jen začátek. Firmu brzy čekaly větší výzvy a příležitosti. Během následujících let se firma postupně rozrůstala a získávala na popularitě díky svému pečlivému řemeslnému zpracování a závazku k zákazníkům. Dokladem jsou skvělé reference spokojených klientů.

3. Inovace a udržitelnost

Firma ATRIUM nikdy nepřestala hledat způsoby, jak se zlepšovat a inovovat. V průběhu let zavedla moderní stavební technologie a postupně se stala známou svým závazkem v oblasti udržitelnosti. Domy ATRIUM zahrnují prvky energetické účinnosti a ekologického stavebnictví. Všechny domy jsou realizovány v difuzně otevřené konstrukci s unikátní technologií DifuTech®.

4. Lidský prvek

Firma ATRIUM nikdy neztratila svou rodinnou atmosféru, ačkoli se stala jedním z předních hráčů ve stavebním průmyslu. Zaměstnanci jsou stále považováni za nejcennější aktivum a zakladatelé se pyšní tím, že dokázali vytvořit společnost, která se stará o své lidi. Příkladem toho jsou mnozí celoživotní či dlouholetí zaměstnanci.

5. Budoucnost a klientela

Výročí firmy ATRIUM přináší nejen pohled zpět, ale také naději a plány do budoucnosti. Firma má v úmyslu pokračovat v rozšiřování své působnosti, investovat do moderních technologií a udržitelných postupů a poskytovat kvalitní služby svým zákazníkům. Základem komunikace je otevřenost, férový přístup a poskytování individuálních řešení. Naši konzultanti jsou pro klienty k dispozici po celé ČR ve vzorových domech od pondělí do soboty.

6. Oslavy 30. výročí

K oslavám tohoto významného milníku firma ATRIUM uspořádala velkolepou oslavu pro spolupracovníky, zaměstnance a jejich rodinné příslušníky. Dále realizovala veřejné prohlídky výroby a nezapomněla ani na charitativní projekty formou finančních darů.

7. Závěr

Stavební firma ATRIUM oslavuje 30 let úspěšného působení na trhu stavebnictví. Její cesta byla plná výzev, ale také přínosných zkušeností a úspěchů. S pevnou vizi a odhodláním pokračovat v růstu a inovaci máme stále mnoho co nabídnout v oblasti stavebnictví. Těšíme se na dalších 30 let úspěchů.

ATRIUM 30 let

 

Klientská echa


Hana H. – Ani jsem si nevšimla, že jsme stavěli

Když ATRIUM smontovalo dům za jeden den, tak soused málem spadl z kola, ráno základová deska a večer hotovo! Od plánování projektu až po předání domu probíhalo vše tak hladce, že jsme si ani nevšimli, že stavíme. Tuto dřevostavbu jsme navštívili i my.

ani-jsme-si-nevšimla-vela-profi-96

Realizovaná dřevostavba vychází z typového projektu s názvem Vela Profi 96.
Foto se souhlasem: A T R I U M, s.r.o.


Jana. a Libor P. – Skříně na míru? Ne, raději dům.

Koupili jsme si v Ikee velkou kuchyňskou linku a šatní skříně. Potřebovali jsme postavit dům na míru našemu nábytku a ATRIUM to dokázalo! Doporučili jsme ATRIUM už mnoha našim známým a opravdu to funguje!

skříně-na-míru-atyp-135

Realizovaná dřevostavba vychází z typového projektu s názvem Atyp 135.
Foto se souhlasem: A T R I U M, s.r.o.


Aleš a Michaela G. – Doma se cítím jako na dovolené

Když sjedu z dálnice a mířím krásnou krajinou domů z práce, spadne ze mě stres. Jsme s prací ATRIA tak spokojení, že jsme nechali realizačnímu týmu udělat dort s podobou našeho domu.

doma-se-cítím-jako-na-dovolené-vela-115

Realizovaná dřevostavba vychází z typového projektu s názvem Vela 115.
Foto se souhlasem: A T R I U M, s.r.o.


Stanislav P. – Místo starého nový

Jsme rádi, že jsme odstoupili od záměru rekonstrukce starého objektu a stavěli jsme s ATRIEM dům nový. Jsme maximálně spokojení a máme minimální náklady na provoz domu.

místo-starého-nový-vela-115

Realizovaná dřevostavba vychází z typového projektu s názvem Vela 115.
Foto se souhlasem: A T R I U M, s.r.o.


Bohdana O. – Místo maringotky dřevěný dům

Vždycky jsem si myslela, že byt je pro mě nejlepší místo pro život a na zděděnou zahradu jsem si chtěla nechat přivézt maringotku. Když jsem však viděla vaše domy, zamilovala jsem se a už několik let bydlím v dřevostavbě ATRIUM a neměnila bych.

místo-maringotky-drevěný-dům-jubileum-profi-82

Realizovaná dřevostavba vychází z typového projektu s názvem Jubileum Profi 82.
Foto se souhlasem: A T R I U M, s.r.o.


Jana D. – Manžel nechtěl mít se stavbou nic společného

Vždycky jsem chtěla bydlet ve vlastím domě, ale manžel nechtěl mít starosti se stavbou. Řekl mi: „Dům si postav, ale mě do toho nepleť." Tak jsem stavěla s ATRIEM a šlo to jako po másle. Bez problémů jsem to zvládla, bydlíme a jsme šťastní.

manžel-nechtěl-mít-se-stavbou-nic-společného-variant-29

Realizovaná dřevostavba vychází z typového projektu s názvem Variant 29.
Foto se souhlasem: A T R I U M, s.r.o.


Petra P. – Tak chci bydlet taky!

Chodila jsem ke kamarádce na návštěvu a v jejím domě se mi moc líbilo. Věděla jsem, že jednou bych chtěla se svou rodinou v takovém domě od firmy ATRIUM bydlet. No a rok se s rokem sešel a bydlíme v něm!

tak-chci-bydlet-také-vela-115

Realizovaná dřevostavba vychází z typového projektu s názvem Vela 115.
Foto se souhlasem: A T R I U M, s.r.o.


Věra D. – Domov v dřevostavbě je splněný sen

Bydlela jsem v centru města v bytě a toužila jsem po kontaktu s přírodou. Sehnala jsem báječnou parcelu na venkově a měla jsem obrovské štěstí na schopné lidi v ATRIU. Úplně všechno, základovou deskou počínaje, přes projekt, plánování detailů, montáž i následné dokončovací práce, byly na jedničku. Děkuji!

domov-v-drevostavbě-je-splněný-sen-vela-profi-96

Realizovaná dřevostavba vychází z typového projektu s názvem Vela Profi 96.
Foto se souhlasem: A T R I U M, s.r.o.


Kateřina P. – Dům dle přání a na míru

Bavilo nás, že jsme mohli projekt přizpůsobit našim potřebám velké rodiny. Z praktických záležitostí nedám dopustit na pochozí půdu, díky které vznikl opravdu jedinečný úložný prostor, který jako rodina se třemi dcerami opravdu využijeme.

dům-dle-prání-a-na-míru-vela-115

Realizovaná dřevostavba vychází z typového projektu s názvem Vela 115.
Foto se souhlasem: A T R I U M, s.r.o.

Autor článku: Renáta Kiara Vargová

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop