WOOD BASE musí znát každý projektant i architekt

WOOD BASE musí znát každý projektant i architekt

Komerční sdělení | Pondělí, 16. říjen 2023 |

Přidat na Seznam.cz

ADMD představuje "WOOD BASE" - průlomový konfigurátor pro návrh dřevěných konstrukcí. Certifikované skladby pro dřevostavby jsou nyní snadno dostupné na jediném místě pro všechny projektanty i architekty.

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je na českém trhu klíčovým hráčem v oblasti prosazování kvalitních dřevostaveb. S potěšením oznamují spuštění svého nového konfigurátoru WOOD BASE.

Konfigurátor je dostupný zdarma na www.WoodBase.cz, kde mohou uživatelé jednoduše procházet a filtrovat certifikované návrhy skladeb obvodových stěn, příček, stropů a střech. Konfigurátor vznikl s cílem usnadnit práci těm, kdo navrhují dřevostavby, a nabízí jim možnost využít již předem certifikované a ověřené konstrukce.

WOOD BASE není jen dalším nástrojem. Je to revoluční platforma, která otevírá nové možnosti pro kvalitní návrh dřevostaveb. Výstup najdete ve formátu PDF nebo využijte propojení s BIMTech Tools.

wood base

Zdroj: ADMD

Po správném návrhu odborná realizace


„Již při návrhu stavby je důležité zohlednit všechny technické náležitosti zajišťující bezpečnost a užitnou hodnotu budoucího domu. Papír ale snese vše a je nutné myslet také na kvalitní provedení všech detailů a technologickou kázeň při montáži. Všechny zveřejněné konstrukce v konfigurátoru jsou schopny realizovat stavební firmy z ADMD, což zajišťuje nejvyšší možnou kvalitu provedení," dodává Lenka Trandová, ředitelka ADMD.

Konfigurátor je také velkým pomocníkem pro studenty stavebních oborů, kteří tak mají příležitost pustit se do navrhování ze dřeva s veškerou odbornou podporou a bez obav z nevhodně zvolené skladby konstrukce. Díky návaznosti skladeb na konkrétní firmy je také možnost konzultace projektu a jeho následná realizace.

Láká Vás příprava projektu dřevostavby? Navrhněte investorovi možnost výstavby ze dřeva a vyzkoušejte WOOD BASE v praxi. Vaše znalosti si můžete prohloubit také zdarma na online seminářích WOOD CAMP. Jejich aktuální nabídku najdete na webu ADMD a záznamy z předchozích témat na YouTube ADMD.

ADMD

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop