Tvoříme interiér s českou designérkou

Tvoříme interiér s českou designérkou

Redakce | Pátek, 19. říjen 2018 |

Přidat na Seznam.cz

S touto knížkou nešlápnete při zařizování svého interiéru vedle! Iva Bastlová, uznávaná česká designérka s více než patnáctiletou praxí v oboru vás provede jednotlivými kroky při zařizování interiérů či při částečné nebo celkové rekonstrukci. Díky jejím radám a tipům si vytvoříte skvělý interiér odpovídající vašim možnostem a vyhnete se zbytečným chybám.

Kompletní průvodce při zařizování vašeho domova

Dozvíte se, kde je možné ušetřit, a kde nikoliv, jak sladit interiér jako celek nebo jak se vyhnout vícepracím. Získáte podrobné rady pro návrh a realizaci kuchyní, koupelen, obývacích a dětských pokojů a všech dalších prostor, a to po jednotlivých místnostech. Najdete zde praktické informace o správné volbě materiálu, o ergonomii, údržbě i finanční náročnosti. Poznáte také, na co si dát pozor již při samotném výběru bytu či domu.

Autorka se v knize dělí o nejužitečnější rady a tipy z praxe, které získala během své dlouholeté práce s klienty na českém trhu. Kniha je ideální pro všechny, kdo přemýšlí o novém bydlení či o celkové nebo částečné rekonstrukci. I když se nejedná o učebnici, bude se hodit i všem studentům a začínajícím designérům, protože vychází z praxe, nikoli z teorie.

Moderní publikace je šitá na míru českému či slovenskému čtenáři. V knihovně vám nesmí chybět!

iva-bastlova-tvorime-interier-s-ceskou-designerkou-knihaNázev knihy: Tvoříme interiér s českou designérkou - Kompletní průvodce při zařizování vašeho domova
Autor: Bastlová Iva
Datum vydání: 19. 09. 2018
Katalogové číslo: 39538
ISBN: 978-80-271-0728-5
Formát / stran: 163×235, 224 stran
Vazba: pevná šitá vazba

Prolistovat knihu

Tip pro vás: Navštivte 8.11.2018 seminář Interiéry 2018, který pořádá Iva Bastlová a načerpejte nové myšlenky, získejte další impulzy a kontakty.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Literatura”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

  • Banner

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop