8 srubů u vody

8 srubů u vody

Komerční sdělení | Středa, 16. říjen 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Naprosto ojedinělý soubor osmi srubových domů vznikl přímo u Orlické přehrady, 15 km od Písku a 5 km od Týna nad Vltavou. Ekologické srubové stavby jsou určeny k trvalému bydlení i rekreaci. Cílem investora bylo propojit zdravé bydlení a maximální komfort spojený s vodou i okolní přírodou v ničím nerušené lokalitě a zároveň na dosah infrastruktury.

Naprostý ráj

Okolí srubů je upraveno do podoby hotového parku včetně stromů a okrasných rostlin. Přístup k řece (přehradě Orlík) mimo přímého vstupu ze břehu bude zajišťovat plovoucí molo, propojené s břehem lávkou dlouhou 20 m a širokou 2 m. Místo zde bude i pro osm člunů, což znamená, že každý nový majitel srubu bude mít tu možnost uvázat svůj člun. To skýtá fantastickou příležitost plout buď směrem na České Budějovice, nebo směrem na Prahu. Samozřejmě včetně rybaření či vodních sportů buď v místě, nebo tam, kde je zrovna nálada.

sruby-orlik-svetly

FOTO: jeden z osmi srubů ve světlé variantě

Pohodlí především

Každý z domů je vybaven podlahami z travertinu v kombinaci s dubovou podlahou, částečným vnitřním obložením z přírodního kamene, podlahovým vytápěním ovládaným přes mobilní telefon atd. Úroveň zpracování odpovídá požadavkům nejnáročnějších klientů. Vše je pojato typově jako rezort s hlavní vstupní branou, což zajistí absolutní klid i beztak klidném místě.

sruby-orlik-interier

Protože se slovy jen těžko přibližuje atmosféra i kouzlo, které srubové domy nabízejí, zveme vás k nezávazné návštěvě.

Info: www.srubyorlik.cz

SaR 3-2019
Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Sruby, roubenky”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop