Vhodný komín do dřevostavby? Co takhle komín a krbová vložka v jednom!

Tisk
Vhodný komín do dřevostavby? Co takhle komín a krbová vložka v jednom!

Dagmar Šimonová | Úterý, 15. listopad 2011 |

Přidat na Seznam.cz

Chcete vybavit svou domácnost nebo rekreační objekt moderním komínem? Rádi byste ušetřili za palivo a energie a učinili se nezávislými na jejich stále rostoucích cenách? Nyní můžete získat špičkový komín Schiedel i se stylovým krbem.

Přední světový výrobce komínů připravil výhodnou nabídku – komínový systém s integrovanou komínovou vložkou Schiedel Kingfire Parat.

Krbová vložkaDobrý komín, to je především záruka dostatečné dodávky tepla v jakoukoli roční dobu. Ceny tepla stále stoupají a poté, co mnohé plynárenské společnosti vyhlásily již na konec tohoto roku zdražení, přišly s podobným sdělením i teplárny. Zajistit si kvalitní topnou soustavu je proto přáním mnohých majitelů domů. U dřevostaveb, jejichž hlavní funkcí je právě energetická úspora, to platí dvojnásobně.

Schiedel připravil právě pro letošní podzim akční nabídku kompaktní soustavy Kingfire Parat, díky níž získáte pro stavbu či rekonstrukci nejen funkční komín, ale také moderní krb.

Komín s krbem se stane dominantou vaší dřevostavby

Krbová vložkaCo znamená Schiedel Kingfire Parat? Nejedná se o klasický typ komínu, ale o unikátní montážní technologii. Kompaktní soustava jediného výrobce zajistí vaší domácnosti nebo rekreačnímu objektu špičkový komín, který bude dokonale odvádět spaliny, ale také elegantní krb. Za dlouhých studených večerů si budete moci užívat úžasnou atmosféru domácí pohody a bezpečí a vnímat každým smyslem životodárné teplo svého krbu.

Rychlá a snadná výstavba z prefabrikátů

Montáž komínaKomínový systém Schiedel Kingfire Parat je výhodný především pro ty, kterým záleží na rychlé a snadné instalaci. Jedinečná montážní technologie umožňuje realizaci krbové vložky Kingfire společně se stavbou komína Parat z prefabrikovaných dílců. Vše probíhá rychle a jednoduše:

  • v provedení Schiedel Parat se standardně dodávají komínové systémy typu Uni*** Plus, Absolut nebo Avant Primo.
      • výstavba probíhá za pomoci originálních závěsů
      • jeřáb překlápí velké dílce vyráběné na míru stavby
      • standardní dílce mají výšku jednoho poschodí
      • možnost dodání atypických dílců o délce až 6 m
      • všechna napojení kouřovodu jsou připravena v hotových prefabrikátech podle projektu

      Nebojte se výstavby komínu ve své dřevostavbě svépomocí

      Montáž komínaVšichni, kteří uvažují o výstavbě komínu svépomocí, ale dosud s realizací váhají, by se měli s unikátní soustavou Schiedel Kingfire Parat podrobně seznámit. Kompaktní celek jednoho výrobce přináší velké výhody již během samotné výstavby či rekonstrukce, ale vyplatí se také při každodenním užívání po svém zprovoznění.

      Montáž komínaTechnologie Schiedel Parat minimalizuje riziko vzniku montážních chyb při sestavování komínových systémů na místě. Díky rychlé realizaci a příhodným rozměrům systému ušetříte nejen peníze a čas, ale také místo v dispozicích domu. Projektanti a architekti ocení vysokou míru flexibility při navrhování interiérových řešení. Díky kompaktnímu tvaru (550×550×2940) lze systém Kingfire Parat použít jako centrální designový prvek nebo jako funkční bytové příslušenství.

      Jistě platí, že každý ze stavebníků, kteří se rozhodnou pro Kingfire Parat, přivítá jiný benefit. Někomu konvenuje spíše rychlá výstavba, jinému úsporný provoz. Všichni do jednoho však ocení nádherný pohled do oranžových plamenů, vůni pálící se pryskyřice a podmanivý hukot ohně, až budou sedět před svým novým krbem a vnímat báječné teplo každým pórem své pokožky.

      Schiedel Kingfire Parat můžete objednávat prostřednictvím non stop telefonní liny 800 126 226 či na webových stránkách www.schiedel.cz.

      Vaše komentáře (9)

      Líbil se Vám článek?

      Nejnovější články v kategorii “Střecha”

      Více článků »

      Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

      gotop