Tisk
Bezpečná přírodní izolace do dřevostaveb

Redakce | Úterý, 04. září 2018 |

Přidat na Seznam.cz

Foukaná tepelná a zvuková izolace Climatizer Plus je univerzální izolace do dřevostaveb, která dokonale vyplní všechny detaily konstrukcí. Přírodní celulózová izolace dokáže svými vlastnostmi dřevěné konstrukce podpořit, vylepšit a předejít některým nebezpečím.

Teplo zadrží až po dobu sedm hodin

Těžká izolace zajistí vyšší tepelnou stabilitu objektu v létě i v zimě. Unikátní je hodnota měrné tepelné kapacity – až 2141 J/kgK, což do dřevostaveb přináší chybějící akumulaci tepla. Celulózová izolace zadrží teplo až na sedm hodin. Je to ideální izolant pro zateplování podkroví nebo dřevostavby, které ve své konstrukci nemají cihly a tepelná izolace je tak jediný adept pro akumulaci tepla.

Vlhkost odvede z konstrukce pryč

Aktivní transport vlhkosti je důležitá schopnost zejména pro difuzně otevřené skladby konstrukcí. Přírodní izolace dokáže spolehlivě a výkonně pracovat i s vlhkostí a akumulací tepla tak jako žádná jiná izolace. Climatizer Plus umí vlhkost pojmout do své buněčné struktury, pokud je jí příliš a vysychá, pokud jsou k tomu podmínky. Pro vypuštění vlhkosti zpět do interiéru je nutné mít ve skladbě stěny parobrzdnou membránu, která tento princip umožní (například pro clima Intello).

Zdravé vnitřní prostředí bez plísní a alergií

Celulózová izolace umožňuje domu „dýchat", umí se efektivně vypořádat s vlhkostí a zabránit tak tvorbě plísní, hub a alergenů. Tuto vlastnost ocení především děti a lidé trpícím alergiemi a astmatem.

Rychlá izolace od podlahy až po střechu

S nejdelší zárukou na trhu dokáže aplikační firma zaizolovat všechny konstrukce domu. Zafoukání izolantu přímo na stavbě je otázkou několika hodin podle velikosti ploch.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Izolace”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop