Tisk
Zdravé a chytré zateplení dřevostavby

Zdravé a chytré zateplení dřevostavby

Ondřej Zaorálek | Pondělí, 13. červen 2011 |

Přidat na Seznam.cz

Kvalitní zateplení domu představuje jeden z hlavních prvků, které dávají stavbě do vínku ekonomické, ekologické i uživatelské kvality. Při stavbě či rekonstrukci domu bychom měli dát vždy přednost kvalitě před levnějším řešením a podle toho vybírat použité materiály.

Úspory a vyšší kvalitu domu sice zaznamenáme, až v něm budeme bydlet, budou však významné, trvalé a výrazně přispějí k lepší zdravotní kondici obyvatel.

Komplexní zateplení domu

IMG_6549Nákupem kvalitní tepelné izolace investujeme předem do své každodenní budoucnosti. Kdo však zateplování nepromyslí dobře a dům opatří slabou či nevhodnou tepelnou izolací, jak se velmi často stává, utratí mnoho peněz za polovičaté řešení. Očekávaný přínos bude nízký, nebo se dokonce objeví závady typu vlhké mapy, plísně, špatná tepelná stabilita atd. Je proto vhodné řešit zateplení domu tak, aby se skutečně jednalo o kvalitu, která bude uživatelům dělat radost mnoho dalších let. Ideálním řešením je komplexní zateplení domu s kvalitou tepelné izolace na přírodní bázi.

Vysoká kvalita zpracování

P1010875CANABEST, s.r.o. je první český výrobce, přinášející na trh izolaci z přírodního konopného vlákna. Špičkové, čistě přírodní tepelně izolační rohože z konopných vláken neobsahují formaldehyd, fenoly, akryláty ani umělá barviva či bělidla. Vyznačují se vysokou kvalitou zpracování, která probíhá plně ekologickým procesem a za dodržování těch nejpřísnějších požadavků na kvalitu a technologii. Vzhledem k použitým materiálům jsou velice příjemné na dotyk, nedráždí a nepáchnou. Díky svým výjimečným vlastnostem jsou vhodné pro alergiky a citlivé osoby. Ideální pro ekologické stavby, které si žádají výlučně obnovitelné materiály.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Izolace”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop