Tisk
Izolace, nad kterou není

Izolace, nad kterou není

Komerční sdělení | Pátek, 08. červen 2018 |

Přidat na Seznam.cz

Tepelná vláknitá izolace Climatizer® Plus je ojedinělá svým přívlastkem „ekologicky aktivní"; dokáže aktivně izolovat, klimatizovat a chránit zdraví. Funguje na principu mikroprostorů vyplněných vzduchem, který je uzavřen mezi celulózovými vlákny.

Ve spojení s technologií zafoukávání nabízí tento izolant řadu unikátních vlastností pro všechny typy střešních i svislých konstrukcí a je ideální pro dřevostavby. Umožňuje impregnovanému celulózovému vláknu proniknout i do nejmenších škvír, kam se jiný izolační materiál nedostane a vytvořit souvislou izolační vrstvu.

Zateplení celého objektu trvá jen několik hodin, úspory energie na vytápění jsou okamžité a dosahují až 60 procent.

DSC 8653_1DSC 8728_2DSC 8808_3

Unikátní je schopnost Climatizer® Plus pracovat s vlhkostí. Pokud je jí příliš, reguluje stav tím, že část pojme do své struktury. Při změně situace vypouští vlhkost zpět do ovzduší. Udržuje tak stálé, příjemné, přirozené a zdraví prospěšné mikroklima bez plísní a alergií. Aktivní transport vlhkosti je důležitý zejména pro difuzně otevřené skladby konstrukcí dřevostaveb.

Obrovská měrná tepelná kapacita izolace funguje s nadstandardní tepelnou setrvačností. Znamená to, že vrstva izolace je schopna v létě naakumulovat denní dávku sedmi hodin sluneční energie, což je dvojnásobek až trojnásobek množství obvyklého u jiných izolací. Nežádoucí teplo se tak nedostane do interiéru a v zimě naopak, z interiéru ven.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Izolace”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop