StudioLine Plus: <small>příjemný pocit a dobrý zvuk v prostoru</small>

StudioLine Plus: příjemný pocit a dobrý zvuk v prostoru

Komerční sdělení | Pátek, 18. říjen 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Dřevěný akustický profil pro stěny a stropy StudioLine Plus je určen pro použití v prostorách, kde je třeba zlepšit akustické podmínky. Absorbuje hluk, vyznačuje se moderními přímými liniemi a lze ho dodatečně montovat do již postavených budov.

Profil StudioLine pohlcuje až 70 % hluku, stará se o příjemné klima v místnosti a navíc šetří i energii

Oproti koncertním sálům, kde je vyžadováno, aby tóny zněly dramaticky a hlasitost orchestru a zpěváků byla intenzivní, v jednacích místnostech, kancelářských prostorách, školách a bytových domech musí naopak akustika podporovat komunikaci. Špatná akustika, příliš hlučné prostory a nedostatečná eliminace hlasitých zvuků totiž působí negativně na atmosféru v místnosti. Pomocí koberců, záclon nebo čalouněného nábytku lze hluk mírnit, do dnešních moderně zařízených prostor však tyto prvky již nepatří.

Moderní řešení pro klid v místnosti

Proto firma Ladenburger vyvinula StudioLinePlus jako dřevěný obklad, který může být i dodatečně připevněn na strop. Skládá se z jedlových cinkovaných profilů vzdálených od sebe 0,5 cm, což vytváří vysoce moderní lineární vzhled. Profily jsou nalepeny na překližkové vrstvě, která funguje jako klidová zóna a která zároveň zajišťuje naprostou rovnost latí a zároveň stabilní základ pro celý systém. Pod ní jako třetí vrstva leží ekologická dřevovláknitá deska, která dokonale absorbuje venkovní hluk. Tyto dřevovláknité desky v rámci ekologického energetického konceptu svými izolačními vlastnostmi šetří uvnitř domu teplo a zabraňují pronikání chladu, čímž napomáhají při šetření energie. Aby se zabránilo žloutnutí pohledové vrstvy, lze dřevo ošetřit lehkým transparentním nátěrem s UV ochranou. Kromě dekoru jedle jsou na výběr i jiné odstíny, například třešeň, dub, ořech, bambus a další.

Ladenburger-StudioLine Lonsee

Pro více informací

Info: www.ladenburger.cz

Logo gro├č als JPG

DaS 2-2019
Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Izolace”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop