Univerzální minerální izolace URSA PUREONE SF 31 je jedničkou mezi rolovanými izolacemi na českém trhu

Univerzální minerální izolace URSA PUREONE SF 31 je jedničkou mezi rolovanými izolacemi na českém trhu

Komerční sdělení | Čtvrtek, 13. srpen 2020 |

Přidat na Seznam.cz

Jedinečná minerální izolace bez formaldehydu má vynikající tepelněizolační vlastnosti a může se pochlubit vůbec nejnižší lambdou 0,031 W/mK mezi všemi rolovanými izolacemi na českém trhu. Zároveň je výtečně prodyšná, nehořlavá, vysoce zvukově pohltivá, s ekologickým složením a širokými možnostmi použití pro novostavby, rekonstrukce starších budov, průmyslové objekty a dokonce i dřevostavby. Právě taková je minerální izolace a vlajková loď společnosti URSA s německým rodokmenem: URSA PUREONE SF 31.

„Rolovaná minerální izolace URSA PUREONE SF 31, která je vyráběna v Německu a vyznačuje se nejvyšší kvalitou, dosahuje hodnoty součinitele tepelné vodivosti lambda pouhých 0,031 W/mK. Na českém trhu nemá konkurenci a žádný srovnatelný produkt v roli nedosahuje tak vynikajících tepelněizolačních vlastností. URSA PUREONE SF 31 je proto ideálním materiálem pro zateplování dřevostaveb," říká architektka Tereza Vojancová.

Minerální izolace URSA PUREONE SF 31 má jedinečné ekologické složení a přes 90 % surovin na její výrobu pochází z obnovitelných zdrojů. Zároveň neobsahuje ani povolené zbytkové formaldehydy běžně se vyskytující ve stavebních i jiných produktech.

Díky tomu je nedráždivá a bez zápachu. Je ideální volbou do konstrukcí určených pro citlivější uživatele, jako jsou malé děti, astmatici, alergici a podobně. URSA PUREONE SF 31 je lehká, pružná, tvarově stálá a zároveň absolutně nehořlavá.


1. Špičkový výkon

V nové generaci URSA PUREONE SF 31 jsou zachovány tradiční silné stránky – tepelné a akustické vlastnosti, odolnost proti ohni a výborné mechanické vlastnosti. URSA PUREONE SF 31 nabízí skvělý poměr cena/výkon.

URSA pouziti_v_drevostavbe

obr.: Univerzální minerální izolaci URSA PUREONE SF 31 lze využít i do dřevostavby. Zdroj: URSA


2. Snadná manipulace

URSA PUREONE SF 31 je uživatelsky velmi příjemný izolační materiál. Je kompaktní, lehká a nedráždivá. Tyto důležité výhody zajišťují realizačním firmám snadnou manipulaci a instalaci v konstrukci.


3. Uživatelský komfort

URSA PUREONE SF 31 je bezpečný produkt. Poskytuje vysokou úroveň bezpečnosti v případě požáru, zajišťuje tepelný a zvukový komfort a snižuje výdaje za energie. Naprosto zásadní je, že neobsahuje ani povolené zbytkové formaldehydy běžně se vyskytující v řadě stavebních i jiných produktů.

ursa pureone_sf_31_izolace_podkrovi

obr.: Minerální izolace URSA PUREONE SF 31 je především určena do rámových konstrukcí, šikmých střech a obvodových plášťů roštových konstrukcí dřevostaveb a montovaných ocelových staveb. Zdroj: URSA


4. Šetrná k životnímu prostředí

Hlavními výrobními surovinami jsou písek a recyklované sklo. URSA PUREONE SF 31 během své životnosti ušetří až 600krát více energie, než kolik je potřeba k její výrobě. Také snižuje emise CO2, a to až 250krát ve srovnání s CO2 vznikajícím při její výrobě a přepravě.


5. Široké možnosti použití

  • Šikmé střechy: izolace mezi krokvemi, izolace pod i nad krokvemi
  • Vodorovné konstrukce: stropy a podhledy
  • Svislé konstrukce: výplň stěn a panelů, dřevěné a ocelové rámové konstrukce
  • Obvodové stěny a vnitřní příčky dřevostaveb
  • Nízkoenergetické a pasivní domy, maximální možné využití pro dosažení hodnot energetického štítku kategorie A a B
  • Tepelná, akustická a protipožární izolace

ursa pureone_sf_31_izolace_podlaha

obr.: Společnost URSA nabízí širokou řadu produktů a kompletní řešení pro tepelnou a akustickou izolaci budov od podlahy po střechu. Zdroj: URSA

FA URSA_RGB_POS

Více informací o tepelných, akustických a protipožárních minerálních izolacích.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Izolace”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

  • Banner

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop