Zateplete dřevostavbu novinkou – foukanou izolací URSA Pure Floc

Zateplete dřevostavbu novinkou – foukanou izolací URSA Pure Floc

Komerční sdělení | Neděle, 14. srpen 2022 |

Přidat na Seznam.cz

Ceny energií rostou a jejich výše, jak se zdá, nemá strop. To jsou hlavní důvody, proč se teď mnoho stavebníků pouští do zateplení domu, čímž chtějí ušetřit náklady. Výrazných úspor za energie lze dosáhnout vhodným zateplením minerální izolací, díky které se minimalizují tepelné ztráty v domě. Nedostatek standardních formátovaných minerálních izolací dokonale nahradí novinka předního výrobce a distributora minerálních izolací URSA, foukaná izolace URSA Pure Floc.

Foukaná izolace URSA Pure Floc kombinuje vynikající tepelně-technické vlastnosti minerální vlny s rychlým a flexibilním zpracováním. Materiál se přizpůsobí tvaru konstrukce a vyplní tak i těžko izolovatelná místa, čímž eliminuje tepelné mosty. S jediným produktem lze izolovat téměř všechny konstrukce v nových i starých budovách. Foukaná minerální vlna je bez formaldehydu, pojiv a zpomalovačů hoření. Je odolná proti plísním, nehnije a postupem času se nerozkládá.

URSA Pure Floc zajišťuje vynikající tepelnou, zvukovou a protipožární ochranu. Je dokonale paropropustná, výborně tlumí hluk a je čistě přírodní. Aplikuje se všemi běžnými stroji na foukanou izolaci. Stačí tedy jen kontaktovat profesionály, kteří foukanou izolaci aplikují.

„Foukaná izolace představuje další možnost zateplení budov s obdobnými benefity jako prozatím převažující klasické minerální izolace v rolích či deskách. URSA Pure Floc je ideální k izolování střech s příhradovými vazníky, kde URSA Pure Floc dokonale vyplní i drobné mezery a špatně přístupná místa. Velmi rychle se s ní zateplí rámové konstrukce jako jsou dřevostavby, trámové stropy a šikmé střešní konstrukce v nových i starých budovách stropy půd a podobně," říká Ing. arch. Tereza Vojancová ze společnosti URSA.

DrevoaStavby.cz | Foukaná izolace Pure Floc

Oblasti použití foukané izolace URSA Pure Floc


  • Volné foukání je vhodné u horizontálních, vyklenutých či šikmých (≤ 10°) konstrukcí. Jde například o izolování střech s příhradovými vazníky, zateplení stropů půd apod.
  • Foukání do uzavřených dutin a rámových konstrukcí je typické pro dřevostavby. Aplikovaná objemová hmotnost URSA Pure Floc v dutinách je 30-40 kg/m3. URSA Pure Floc snižuje tepelné ztráty stavební konstrukce a výrazně zvyšuje komfort bydlení v každém ročním období. Při objemovém plnění vykazuje 0% sesedání, tzn. že URSA Pure Floc zajistí dokonalé vyplnění dutin bez jakýchkoliv mezer po celou dobu životnosti konstrukce a tím i její bezpečnost.

DrevoaStavby.cz | Foukaná izolace Pure Floc aplikace na podlazeDrevoaStavby.cz | Foukaná izolace Pure Floc aplikace příčka

 

DrevoaStavby.cz | Foukaná izolace Pure Floc aplikace na střešeDrevoaStavby.cz | Foukaná izolace Pure Floc URSA do dřevostavby

 

Více informací o foukané minerální izolaci URSA Pure Floc→

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Izolace”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop