Dobrý dodavatel dřevěných nosných konstrukcí se pozná již v úvodu spolupráce

Dobrý dodavatel dřevěných nosných konstrukcí se pozná již v úvodu spolupráce

Komerční sdělení | Úterý, 22. únor 2022 |

Přidat na Seznam.cz

Kvalitní dřevěná konstrukce – od návrhu, přes její provedení, až po použitý materiál, je základním předpokladem vydařené stavby. Výběr jejího dodavatele tak není radno podcenit, způsoby provedení i ceny mohou být velmi rozličné. Jak se však v nabídce dodavatelských firem zorientovat a podle čeho vybírat?

Předně je vhodné zaměřit se na zkušenosti, reference a celkovou důvěryhodnost společnosti. Dále pak na konkrétní nabídku produktů a služeb a míru shody s vašimi požadavky a představou. Jak v těchto a dalších kritériích obstojí podkrkonošská firma KASPER CZ?

30 let praxe a přes 1 500 zákazníků ročně


Na stavebním trhu působí společnost KASPER CZ již bezmála 30 let a opírá se tedy o bohaté a rozmanité zkušenosti. Dodává střešní konstrukce pro rodinné domy, obchodní objekty, pergoly a nejrůznější atypické projekty nejen v ČR, ale i v okolních státech. Za dobu svého působení věnovala značnou část pozornosti i prostředků do oblasti inovací a využívá nejmodernější vybavení i software. Vyhledávanost firmy a spokojenost zákazníků dokládá například počet zakázek uskutečněných za rok 2021, který dosáhl 1 500!

DrevoaStavby.cz | KASPER CZ | Přední český dodavatel dřevěných konstrukcí

Foto: KASPER CZ

Nosné konstrukce pro střechy i stěny


Na jaké produkty se firma specializuje? V oblasti nosných konstrukcí jsou to v první řadě vazníky se styčníkovou deskou. Ty umožňují rychle, efektivně a poměrně levně zastřešit stavbu téměř jakéhokoliv tvaru. Využívají se při stavbách střech rodinných domů, sportovních a obchodních objektů či skladových hal. KASPER CZ pro jejich výrobu používá čtyřstranně hoblované sušené řezivo, které není nutné chemicky ošetřovat.

Kdo upřednostňuje tradičnější řešení pomocí poctivé tesařiny a chce využít půdní prostor do posledního centimetru, může pro zastřešení zvolit klasicky vázanou konstrukci. Pro její zhotovení využívá firma KASPER CZ masivní či lepené dřevo typu BSH si pečlivě opracované na CNC strojích.

Firma dále vyrábí a dodává v posledních letech stále oblíbenější dřevěné nosné stěnové dílce. Nejčastěji se jedná o CLT panely nebo 2by4 stěnové konstrukce. Z těchto panelů lze v krátkém čase vybudovat nosné konstrukce rodinných domů, pasivních či mobilních dřevostaveb i administrativních vícepodlažních objektů. Jejich výhodou je kromě rychlé montáže také dlouhá životnost, estetičnost a nízké náklady.

DrevoaStavby.cz | KASPER CZ | Přední český dodavatel dřevěných konstrukcí

Foto: KASPER CZ

Vstřícnost a maximální nasazení od prvního kontaktu


Zákazníci u KASPER CZ v neposlední řadě velmi oceňují komplexnost nabízených služeb. Kromě výroby a dodávky mezi ně patří také poradenství či návrh konstrukčního řešení a preciznost jak v přípravné fázi realizace, tak během samotné montáže. Firma si zakládá na spolehlivosti a osobním, partnerském přístupu s důrazem na individuální požadavky klienta. Jakékoliv dotazy či poptávku můžete zaslat prostřednictvím formuláře na webových stránkách a pokud se vaše zakázka zrealizuje do dubna 2022, získáte ji nyní s mimořádnou zimní slevou 5 %.

KASPER CZ | Prvotřídní dřevěné konstrukce→

kasper logo_red

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Konstrukce dřevostaveb”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop