V hlavní roli dvěře

V hlavní roli dvěře

Komerční sdělení | Čtvrtek, 30. květen 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Společnost Dorsis je specialistou na interiérové dveře a za své několikaleté působení na českém a slovenském trhu má za sebou téměř dva tisíce realizací. Ty jsou důkazem precizní práce a dokonalé technologie, která se snoubí s perfektním minimalistickým designem. Vedle dveří se skrytou zárubní dodává společnost Dorsis posuvné dveře do bezobložkového pouzdra, rámové dělicí příčky, otočné pivotové dveře a mnoho dalších vychytávek, díky kterým lze z obyčejného interiéru vytvořit neobyčejný prostor. Vybrali jsme pro vás tři nejzajímavější realizace z posledního období.


Rodinný dům v Křečovicích, 2018

Tato nevšední dřevostavba z ateliéru Michala Kunce je nositelem ocenění Stavba roku 2018 a její výjimečný interiér je výsledkem spolupráce se společností Dorsis, která dodala veškeré interiérové dveře.

Krecovice N3A8364


Eurovia Brno 2018

Interiéry v industriálním stylu, který je založen na přiznání některých stavebních a konstrukčních prvků, vyžaduje specifické dělení prostoru. Industriální dělicí příčky Digero jsou jak skvělým doplňkem takového interiéru, tak i dokonalým designovým prvkem.

Eurovia DSC06898


Chalet Karlov 2019

Zemité barvy a přírodní materiály vévodící této stavbě vytvářejí harmonickou a osobitou atmosféru, která se pojí s přírodou. Dřevo a sklo, stěna a okno. Beton, kámen, kov. Trendem je návrat do přírody, návrat k přírodním materiálům a k interiérům, ve kterých se člověk cítí komfortně. Dveře se skrytou zárubní Dorsis jsou prvkem, který díky možnostem povrchového dokončení dokáže tuto harmonii umocnit.

Chalet DSC07377


Chalet DSC07386


 

DaS 3-2019
Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Okna, dveře, výplně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop