Betonové tašky na střeše dřevostavby jsou tou správnou volbou. Jaké výhody přinášejí?

Betonové tašky na střeše dřevostavby jsou tou správnou volbou. Jaké výhody přinášejí?

Komerční sdělení | Středa, 16. září 2020 |

Přidat na Seznam.cz

Mezi stavebníky dřevostaveb roste v posledních letech obliba betonových tašek na střeše. Vybrali jsme pro vás dva modely od prémiové značky BMI Bramac, které spojují klasický šarm s celou řadou praktických benefitů. Vaše nová střecha vás ani za pár let neomrzí, zároveň vaší dřevostavbě poskytne účinnou ochranu před bouřkami, krupobitím a jinými extrémními výkyvy počasí.


Kvalitní dřevostavba si žádá kvalitní střešní tašky

Oba modely Classic Protector PLUS a Classic AERLOX ULTRA pocházejí z portfolia společnosti BRAMAC, která je v tuzemsku lídrem ve výrobě betonových střešních tašek. BRAMAC vyrábí střešní tašky z prvotřídních surovin a na jejich kvalitu a mrazuvzdornost poskytuje 30letou zárukou.

Hlavním benefitem značky BMI BRAMAC je ucelený střešní systém, který zahrnuje kromě samotných tašek i řadu propracovaných střešních doplňků a příslušenství. Všechny komponenty do sebe zapadají a vytvářejí jeden dokonale sladěný celek, který dodává dřevostavbě ten správný šmrnc. Na funkčnost celého střešního systému může navíc zákazník získat 15letou nebo 10 letou záruku podle vybraného příslušenství.

BRAMAC-stresni-taska-Classic-AERLOX-ULTRA

obr.: Střešní taška Classic AERLOX ULTRA spojuje klasický šarm s celou řadou praktických benefitů. Foto: BRAMAC

BRAMAC-povrchova-uprava-PRotector-PLUS

obr.: Povrchová úprava Protector PLUS zvyšuje odolnost krytiny vůči extrémním povětrnostním vlivům. Tašky jsou proto vhodné i do oblastí s drsnějším klimatem. Foto: BRAMAC


Střešní tašky mají super odolný povrch

Střešní krytina by neměla splňovat pouze estetické požadavky, měla by zároveň vyhovovat i všem nárokům na funkčnost tak, aby střecha poskytovala ochranu a bezpečí. Toto vše nabízí střešní taška Classic Protector PLUS. Charakterizuje ji velmi dlouhá životnost a vysoká mechanická odolnost. V ochranné funkci střechy dřevostavby hraje důležitou roli povrchová úprava střešních tašek.

Zatímco povrch standardních tašek tvoří pouze několik vrstev barvy, u tašky s technologií Protector PLUS je aplikována vrstva vysoce probarveného jemnozrnného mikrobetonu, která zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký a na první pohled atraktivní povrch. Toto vše zvyšuje ochranou schopnost krytiny před usazováním mechů, nečistot a řas a zajišťuje dlouhodobou stabilitu její původní barevnosti.

BRAMAC-stresni-taska

obr.: Elegantní a symetrický profil tašky Classic Protector PLUS. Foto: BRAMAC

BRAMAC-betonova-taska-Classic-Protector-PLUS

obr.: Betonová taška Classic Protector PLUS v černém odstínu. Foto: BRAMAC


Střešní tašky jsou vyráběny inovativní technologií

Při rekonstrukci dřevostavby je třeba při výběru vhodné krytiny zohlednit stav krovu. Společnost BRAMAC má v portfoliu betonovou tašku Classic AERLOX ULTRA, která je o 30 % lehčí než srovnatelná betonová taška. Proto je tento model vhodný pro rekonstrukce střech s limitovanou nosností krovu. Nižší hmotnosti bylo dosaženo díky kombinaci optimalizace tvaru tašky, použití velmi kvalitního cementu a speciálního kameniva.

Samozřejmě, tento model splňuje normou požadované vlastnosti betonových tašek, jako jsou především tvarová stálost, pevnost a mrazuvzdornost. Také Classic AERLOX ULTRA je opatřen vyspělou povrchovou úpravou Protector PLUS s použitím vrstvy mikrobetonu.

Oba typy betonových tašek mají elegantní a symetrický profil modelové řady Classic, který sluší tradičně vyhlížejícím rodinným domům, moderním novostavbám a dřevostavbám. Vaše nová střecha se stane přirozenou součástí okolní zástavby, ale hlavně bude poskytovat spolehlivou ochranu vaší dřevostavby před vnějšími klimatickými vlivy.

BRAMAC-priklad-Classic-AERLOX-ULTRA

obr.: Classic AERLOX ULTRA je díky inovativní technologii výroby o 30 % lehčí než srovnatelná betonová taška. Foto: BRAMAC

BRAMAC-novostavba

obr.: Betonová taška Classic Protector PLUS je vhodná pro novostavby i rekonstrukce. Foto: BRAMAC

BRAMAC-Classic-AERLOX-ULTRA

obr.: Classic AERLOX ULTRA je vhodná pro rekonstrukce střech, které mají limitovanou nosnost krovu. Foto: BRAMAC


mail-ico-poptavka

Hledáte kvalitní střešní tašky a produkty společnosti BRAMAC vás oslovily? Zašlete jim nezávaznou poptávku nebo dotaz!

Společnost BRAMAC je ředním českým výrobcem a dodavatelem střešních krytin a doplňků. Bramac má v nabídce betonové i keramické (pálené) tašky, ale také plechové šablony BMI Aerodek. Ze široké nabídky tvarů, barev a povrchových úprav si vybere opravdu každý zákazník. Kromě tradičních modelů střešních tašek jsou v portfoliu zastoupeny i modely, vyráběné inovativními technologiemi, jako je STAR nebo AERLOX.

Zaslat dotaz společnosti BRAMAC

 

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Střecha”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop