Moderní střechy dřevostaveb mají svou STAR

Moderní střechy dřevostaveb mají svou STAR

Komerční sdělení | Pondělí, 09. březen 2020 |

Přidat na Seznam.cz

Betonové tašky se řadí k nejodolnějším krytinám. Vyznačují se minimální nasákavostí, a tím i vysokou mrazuvzdorností, jsou mechanicky odolné a velmi pevné. Nová generace střešních tašek s technologií STAR se posouvá ještě o kus dál.

Betonové tašky STAR

Technologie STAR představuje nejnovější trend v oblasti výroby střešních krytin. Zatímco povrch standardních tašek tvoří pouze několik vrstev barvy, u tašek s technologií STAR je navíc aplikována vrstva vysoce probarveného mikrobetonu, která zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký povrch. Vrstva mikrobetonu je přetažena i přes celou plochu předního řezu tašky. Toto vše zvyšuje ochranou schopnost a odolnost krytiny před extrémními vlivy počasí a zajišťuje dlouhodobou stabilitu její původní barevnosti.

Skladba střechy Bramac COOL

Speciální pigmenty integrované do povrchu betonových tašek STAR odrážejí třikrát více infračerveného záření než běžné tašky a snižují teplotu na spodní straně tašek až o deset stupňů. Díky tomu jsou součástí unikátní skladby střešního pláště s názvem Bramac COOL. Jeho jednotlivé složky zabraňují pronikání tepla do podkroví, aniž by přitom ztrácely svou izolační schopnost. Střešní skladba Bramac COOL udržuje v podkroví příjemné klima v každé roční době a přináší úspory za vytápění nebo klimatizaci.

stresni-krytina-bramac-star-info-list

Inteligentní střešní systém BMI BRAMAC

V provedení STAR nabízí BRAMAC dva profily střešních tašekClassic a Tegalit. Oba se vyznačují perfektně hladkým a vzhledově atraktivním povrchem a jsou nabízeny v zajímavých barevných provedeních, včetně exkluzivních metalických odstínů. Classic STAR i Tegalit STAR disponují komplexním a propracovaným systémem originálních střešních doplňků a příslušenství. Všechny systémové komponenty do sebe optimálně zapadají a dohromady vytvářejí Inteligentní střešní systém BMI BRAMAC. Jde o prověřené řešení střešního pláště, na které se vztahují nadstandardní záruky. 30letou záruku získají zákazníci na kvalitu a mrazuvzdornost betonových tašek, další desetiletou nebo 15letou záruku mohou získat na funkčnost střešního systému.

Více informací o betonových taškách Bramac STAR | www.bramac.cz

DaS 1/2020 AD
Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Střecha”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop