Tisk
Nebojte se elektroinstalace, ta naše je inteligentní…

Nebojte se elektroinstalace, ta naše je inteligentní…

Dagmar Šimonová | Pátek, 22. červen 2012 |

Přidat na Seznam.cz

Přední český výrobce inteligentních elektroinstalací iNELS otevírá své brány hlavnímu městu. Společnost ELKO EP totiž přináší nový showroom iNELS Smart Home Solutions. Slavnostní otevření proběhlo ve čtvrtek 21.6.2012 a časopis Dřevo&Stavby byl samozřejmě u toho! Vůbec první showroom inteligentní elektroinstalace v České republice najdete v SYKORA HOME, Praha 9, Českomoravská 183.

iNELS Smart Home Solution je schopen komplexně řídit provoz domu

DSC 0482Na jednom místě budete mít možnost seznámit se s prvky efektivního a snadného řízení domácnosti, splňující ty nejvyšší požadavky na komfort, ovládání, bezpečnost a design. iNELS Smart Home Solution je navržen tak, aby dokázal uspokojit jak malé elektroinstalace, tak řešit i ovládání rozsáhlých celků vyžadujících automatizaci a komplexnost. Je možné jej využít nejen pro rodinné domy, byty, administrativní či prodejní prostory, ale i pro rozsáhlé budovy nebo komplexy budov a průmyslovou sféru. Dokáže rozpoznat změny funkcí systému oproti požadovanému stavu a včas o těchto změnách informovat přes mobilní telefon, PDA nebo internet.

DSC 0471DSC 0490DSC 0468


Systém iNELS lze využít především pro ovládání, řízení či regulaci:

  • Řízení osvětlení (spínání, stmívání)
  • Regulace vytápění
  • Spínání spotřebičů
  • Ovládání žaluzií
  • Tepelná čerpadla a klimatizace
  • Zavlažování
  • Sauna, vířivá vana
  • Bazén
  • Solární systémy
  • Alarm

DSC 0473Součástí unikátního showroomu iNels Smart Home Solutions jsou inteligentně řízené spotřebiče, jedinečný audiovizuální zážitek prožijete při prezentaci multimediálního rozšíření iNELS (iMM). A mnohem více.

 

Společnost ELKO EP je ryze česká firma!

DSC 0481Společnost ELKO (od 1997 ELKO EP) byla založena v roce 1993 Jiřím Konečným. Specializuje se na elektronické modulové přístroje (přes 200 typů relé), disponuje vlastní výrobou, SMD technologií, moderními stroji i vlastním vývojovým a výzkumným centrem. V současné době se může pyšnit 80% podílem na domácím trhu a 4. pozicí v Evropě v daném oboru. ELKO EP má pobočky na Slovensku, Polsku, Maďarsku, Rusku, Rumunsku a na Ukrajině. Své produkty vyváží do více než 60 zemí světa.

DSC 0465DSC 0467Přijďte se inspirovat a objevte novou dimenzi bydlení!

 

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

iNELS Smart Home Solution je navržen tak, aby dokázal uspokojit jak malé elektroinstalace, tak řešit i ovládání rozsáhlých celků vyžadujících automatizaci a komplexnost. Je možné jej využít nejen pro rodinné domy, byty, administrativní či prodejní prostory, ale i pro rozsáhlé budovy nebo komplexy budov a průmyslovou sféru.

Systém iNELS lze využít především pro ovládání, řízení či regulaci:

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Technická zařízení”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop